Βόλος: Άφαντος ο 40χρονος που κάρφωσε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του - Εξετάζεται αν πτώμα που βρέθηκε στη θάλασσα ανήκει σε αυτόν

Βόλος: Άφαντος ο 40χρονος που κάρφωσε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του - Εξετάζεται αν πτώμα που βρέθηκε στη θάλασσα ανήκει σε αυτόν

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου, ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε με ψαροντούφεκο τον 69χρονο πατέρα του στον Βόλο, χτυπώντας τον την πρώτη φορά στον δεξί θώρακα και τη δεύτερη φορά στο κρανίο, με το καμάκι να διαπερνά το κρανίο του ηλικιωμένου.

Σύμφωνα με το e-thessalia, ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίστηκε με δίκυκλο όχημα του πατέρα του, το οποίο δεν πρέπει να έχει πινακίδες, και έχοντας λίγα χρήματα πάνω του.

Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» όλη την περιοχή και αναζητούν ίχνη του σε κάθε εγκαταλελειμμένο κτίριο, το οποίο υπάρχει είτε προς την περιοχή που έγινε το συμβάν, Γαλλίας Περραιβού, είτε προς το Νοσοκομείο προς Άναυρο.

Θρίλερ με πτώμα που εντοπίστηκε στη θάλασσα

Παράλληλα, «συναγερμός» σήμανε το πρωί της Πέμπτης 19/09 στις αστυνομικές και λιμενικές αρχές του Βόλου, μετά τον εντοπισμό πτώματος στην θαλάσσια περιοχή των Πευκακίων.

Τα στελέχη του Λιμεναρχείου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας μεταξύ 40-50 ετών.

Σύμφωνα με το gegonota.news, εξετάζεται αν πρόκειται για τον Λ.Χ., τον 40χρονο που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του το πρωί της περασμένης Τρίτης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα, βρέθηκε το μηχανάκι με το οποίο είχε εξαφανιστεί ο 40χρονος.

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο 69χρονος πατέρας

Την ίδια στιγμή, ο 69χρονος πατέρας του δράστη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, προκειμένου να του αφαιρεθεί το καμάκι που είχε διαπεράσει το κρανίο του.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ