Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - Αναγνώρισε και δεύτερο άτομο η 24χρονη

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - Αναγνώρισε και δεύτερο άτομο η 24χρονη

Έρευνα για πιθανό κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης από τρία άτομα στη Θεσσαλονίκη, καθώς η κοπέλα αναγνώρισε και δεύτερο άτομο ενώ οι εισαγγελικές αρχές με ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση ζητούν να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών.

Αναγνώρισε και δεύτερο άτομο


Η 24χρονη στις δύο πρώτες καταθέσεις της στην αστυνομία είπε ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο ενώ στην τρίτη της κατάθεση στην ανακρίτρια φέρεται πως κατονόμασε κι αλλά πρόσωπο.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών για να διακριβωθεί αν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες στην 24χρονη. Με μια τέτοια εξέλιξη θα αλλάξει το κατηγορητήριο και θα ασκηθεί δίωξη για βαρύτερο αδίκημα.

Κύκλωμα μαστροπείας


Στην υπόθεση παρενέβη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.
ο οποίος παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ζητώντας να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών.

Η εισαγγελική έρευνα γίνεται με βάση όσα κατέθεσε η καταγγέλουσα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Αντίγραφο της κατάθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι, στη σουίτα του ξενοδοχείου «υπήρχαν εκδιδόμενες καλλίγραμμες γυναίκες, νεαρής ηλικίας». Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι η ίδια η καταγγέλουσα δεν ανήκει σε αυτές.

Ερευνάται αν εμπλεκόμενοι είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Παρέμβαση Πλιώτα: Να διερευνηθεί εις βάθος η υπόθεση από εισαγγελέα Εφετών


Μετά τον σάλο και τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η καταγγελία της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρενέβη ζητώντας να ερευνηθούν όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα και να αναλάβει την εποπτεία της έρευνας εισαγγελέας Εφετών.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός επί της ουσίας ζητά έρευνα εις βάθος στο ανώτατο επίπεδο, ενώ στη σχετική του παραγγελία επικαλείται μία σειρά δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού Τύπου για την υπόθεση βιασμού της κοπέλας.

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 24χρονη


Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το MEGA, ο εργοδότης της κοπέλας, Χρήστος Καραθανάσης, υποστηρίζει πως η 24χρονη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και φοβάται ακόμα και για τη ζωή της, την στιγμή που ήδη ερευνάται από τις εισαγγελικές Αρχές η πιθανή ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη.

«Φιλοξενείται αυτήν την στιγμή από κάποια άτομα γιατί αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές και φυλάγεται. Το να προστατέψει τον εαυτό της έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι μόνη της, καθημερινά γίνεται μία συσπείρωση δίπλα της, δεν είναι μόνη της», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Οι δυσκολίες που έζησε η κοπέλα


Η 24χρονη τα τελευταία δυο χρόνια έχει βιώσει ανείπωτες τραγωδίες, καθώς έχασε τα πλέον αγαπημένα της πρόσωπα.

«Πέρα από το κτηνώδες της πράξεως που υπέστη αυτή η κοπέλα, προηγούμενα είχε να αντιμετωπίσει και διάφορα θέματα που είχαν συμβεί στην προσωπική της ζωή. Πριν από δύο χρόνια έχασε τον πατέρα της σε τροχαίο ατύχημα, πριν από έναν χρόνο έχασε τον αρραβωνιαστικό της από παθολογικά αίτια, πριν από έξι μήνες έχασε τη μητέρα της από παθολογικά αίτια», ανέφερε ο Γιάννης Ταχματζίδης, δήμαρχος Λαγκαδά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS