Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Πώς το κύκλωμα «ψάρευε» κορίτσια μέσα από το Instagram - Τα επίμαχα μηνύματα που τους «καίνε»

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Πώς το κύκλωμα «ψάρευε» κορίτσια μέσα από το Instagram - Τα επίμαχα μηνύματα που τους «καίνε»

Πώς σχετίζεται το κύκλωμα με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση της 24χρονης η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης
, έφερε εκ νέου στην επιφάνεια τη δράση κυκλωμάτων μαστροπείας..

Το θάρρος και το κουράγιο της Γεωργίας Μπίκα να καταγγείλει τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη φαίνεται μάλσιτα ότι οδηγεί στην αποκάλυψη ενός τέτοιου κυκλώματος, που εντόπιζε κορίτσια ακόμα και μέσω Instagram έτσι ώστε να τα στέλνει σε πάρτι σαν αυτό που έγινε στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Όσοι συμμετέχουν σε αυτό το κύκλωμα είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και κινούνται γύρω από τον χώρο του θεάματος. Συχνάζουν σε γνωστά club, φωτογραφίζονται με καλλιτέχνες, το «παίζουν» φίλοι τους και δεν σταματούν να διαφημίζουν τις διασυνδέσεις τους, τα διαβόητα «κονέ».

Τα μηνύματα που τους «καίνε»
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews, το συγκεκριμένο κύκλωμα επέκτεινε τη δράση του από την ώρα που τέθηκαν σε εφαρμογή τα μέτρα για τον κοροναϊό. Άρχισαν στην ουσία να υποκαθιστούν τα κέντρα διασκέδασης και να στήνουν τις δικές τους επιχειρήσεις, διοργανώνοντας πριβέ πάρτι σε ξενοδοχεία, βίλες και ενοικιαζόμενες κατοικίες.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, το κύκλωμα είχε συνάψει συμφωνίες μακροχρόνιας μίσθωσης με συγκεκριμένους χώρους στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική, ενώ πελάτες τους ήταν πλούσιοι νέοι από Ελλάδα και από Κύπρο.

Οι «μεσάζοντες»
Οι επικεφαλής του κυκλώματος δεν εκτίθενται απευθείας στις κοπέλες. Άνδρες και γυναίκες από τον χώρο της διασκέδασης λειτουργούν ως «μεσάζοντες» έτσι ώστε να παρευρεθούν οι κοπέλες σε αυτά τα πριβέ πάρτι, με την ξέφρενη μουσική, τα ναρκωτικά και το άφθονο αλκοόλ.

Μάλιστα, η Realnews αναφέρεται και σε μηνύματα τα οποία είχε ανταλλάξει επιχειρηματίας με γυναίκα – μεσάζοντα του κυκλώματος. Μερικά από τα μηνύματα:

«Δεν υπάρχει αυτή! Πρέπει σίγουρα να μπει στο πρόγραμμα για την επόμενη φορά».

«Φοβερό είναι! Πρέπει σίγουρα όταν ξανάρθεις για αυτήν».

«Ναι πρέπει να μιλήσει με Μ… Γιατί εκεί, αν θυμάσαι, μου έστελνε συνέχεια. Για ξεκίνα προεργασία. Θα έρθω αυτή την εβδομάδα».

«Τι λες, μου έφτιαξες τη μέρα. Ξεκινάω τώρα. Εννοείται, θυμάμαι, σχεδόν γυμνές σέλφι έστελνε όταν πρωτομιλήσατε».

«Για φτιάξε αυτό».

«Θα τη στείλω ότι θα κάνουμε μάζεμα το Σ/Κ και μετά θα την πω ότι έρχεσαι και εσύ και να έρθει να τη δούμε».

«ΟΚ, Ναι, μην πεις για μένα ακόμη. Γιατί μιλάει με Μ… Οι Κρητικές είναι πάνω;»

«Η Α… θα έρθει σε δύο εβδομάδες. Η άλλη η Κρητικιά, είναι εδώ και είναι μέσα για το πάρτι το Σ/Κ. Έτσι, εκεί ξεκίνησαν όλα».

Πώς σχετίζεται το κύκλωμα με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί τρεις έρευνες για το συγκεκριμένο κύκλωμα, ενώ σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η έφοδος της Αστυνομίας στα σπίτια τριών εμπλεκομένων στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Για το συγκεκριμένο κύκλωμα, ρεπορτάζ παρουσίασε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, όπου επιβεβαιώνεται ότι σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS