Βιασμός 24χρονης: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του θείου και του εργοδότη της - Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Βιασμός 24χρονης: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του θείου και του εργοδότη της - Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Η υπόθεση έχει προκαλέσει «τσουνάμι» εξελίξεων σε πανελλήνιο επίπεδο, καθώς οδήγησε στην αποκάλυψη καταγγελιών για τα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο βιασμό της κοπέλας

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει «τσουνάμι» εξελίξεων σε πανελλήνιο επίπεδο, καθώς οδήγησε στην αποκάλυψη καταγγελιών για τα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο βιασμό της κοπέλας. Η ίδια, εδώ και μερικές ημέρες προσπαθεί να βρει την ψυχική δύναμη έτσι ώστε να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση, ενώ σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η ίδια δέχεται απειλές για τη ζωή της μετά τις αποκαλύψεις.

Την ίδια στιγμή, στον ΑΝΤ1 μίλησε ο θείος της 24χρονς κοπέλας που αποκάλυψε ότι «εμείς σήμερα το μάθαμε, η οικογένεια αυτή έχει περάσει τα πάνδεινα», καθώς η κοπέλα έχει χάσει τους γονείς της αλλά και τον αρραβωνιαστικό της. «Οι γονείς του πατέρα της ζουν αλλά οι άνθρωποι έχουν περάσει τόσα» είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, μίλησε και ο εργοδότης της νεαρής κοπέλας, καθώς αναφερόμενος στο περιστατικό είπε πως «είμαστε 4-5 άτομα, προσπαθούμε να τη βοηθήσουμε, ήταν πολύ γενναία η απόφασή της, ήρθε στο μαγαζί 1η Νοέμβρη, κέρδισε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων, δεν έδωσε δικαίωμα».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν η κοπέλα, είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τον χαμό δικών της προσώπων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS