Βαρυμπόμπη: Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη στην επίθεση με τις 15 μαχαιριές στον Γιάννη Μάρκου

Βαρυμπόμπη: Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη στην επίθεση με τις 15 μαχαιριές στον Γιάννη Μάρκου

Ο 19χρονος που είναι στα χέρια της Αστυνομίας κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο 26χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η επίθεση με πολλαπλές μαχαιριές που δέχτηκε ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου με την αστυνομία να επιδίδεται σ’ έναν αγώνα δρόμου ώστε να εντοπίσει τους δράστες.

Για την ακρίβεια, η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό ώστε να βρεθεί και ο δεύτερος νεαρός που συμμετείχε στην επίθεση στη Βαρυμπόμπη.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, ο επιχειρηματίας δέχθηκε τουλάχιστον 15 μαχαιριές και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική δίνοντας μάχη ώστε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι Αρχές έχουν συλλάβει τον έναν από τους δύο νεαρούς που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μάρκου και πλέον, ιδιαιτέρως εντατικά αναζητούν τον δεύτερο δράστη ο οποίος είναι 26 ετών. Ο 19χρονος που είναι στα χέρια της Αστυνομίας κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο 26χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε μια καντίνα στη Νέα Ερυθραία. Ο επιχειρηματίας είχε πάει εκεί μαζί με δύο ακόμα άνδρες όταν διαπληκτίστηκαν με δύο νεαρούς 20 και 26 χρόνων για ασήμαντη αφορμή, όπως τη σειρά, με την οποία θα έδιναν τις παραγγελίες τους.

Οι πέντε άντρες τσακώθηκαν έντονα, όταν ξαφνικά ο 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και μαχαίρωσε σχεδόν 15 φορές τον επιχειρηματία.

Μετά από αυτό οι νεαροί άνδρες αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Η ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε ωστόσο τον 19χρονο, ο οποίος για την ώρα δεν έχει πει τίποτα στους αστυνομικούς.

Σοκάρει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα

Φίλος και αυτόπτης μάρτυρας του επιχειρηματία μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και περιέγραψε: «Ακούγεται περίεργο, αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό».

Όπως ανέφερε ο φίλος του επιχειρηματία που νοσηλευέται, καθώς περίμεναν στην σειρά μπήκε τη τελευταία στιγμή στην σειρά ο 25χρονος και δημιουργήθηκε λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή θεωρήσαν ότι ήταν κάτι φυσιολογικό και στην συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα ο καβγάς να συνεχιστεί κι έξω απο το μαγαζί.

Οι φίλοι του επιχειρηματία αντιλήφθηκαν τι είχε γίνει, όταν είδαν το θύμα να τους πλησιάζει μέσα στα αίματα.

«Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου όλο το σκηνικό», παραδέχθηκε ο αυτόπτης μάρτυρας και τόνισε «κανείς δεν κατάλαβε ότι ήταν τόσες οι μαχαιριές».

Σχετικά με την τωρινή κατάσταση υγείας του επιχειρηματία πληροφόρησε ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο εδώ και ώρες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS