Βαγγέλης Μπουρνούς: Οδηγός επιτέθηκε στον τέως δήμαρχο Ραφήνας και στη συνέχεια τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο

Βαγγέλης Μπουρνούς: Οδηγός επιτέθηκε στον τέως δήμαρχο Ραφήνας και στη συνέχεια τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο

Στιγμές τρόμου βίωσε ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς, ο οποίος το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας δέχθηκε επίθεση από οδηγό ενός αυτοκινήτου, ενώ βρισκόταν στη Λεωφόρο Μαραθώνος.

Ο οδηγός τον χτύπησε με κλοτσιές και λίγο αργότερα έκανε όπισθεν, παίρνοντας φόρα και χτυπώντας τον με το όχημά του.

Οι θλιβερές σκηνές εκτυλίχθηκαν κοντά στα ΚΤΕΟ του Γέρακα, με τον οδηγό που λίγο έλειψε να τραυματίσει σοβαρά τον Βαγγέλη Μπουρνού να φεύγει από το σημείο με τη γυναίκα που τον συνόδευε και μέχρι σήμερα να μην έχει εντοπισθεί.

Μπουρνούς: Ούτε τον έβρισα ούτε του μίλησα, ήρθε επιθετικά πάνω στο αμάξι

«Ούτε τον άγγιξα, ήρθε επιθετικά πάνω στο αμάξι, ήταν σταματημένος πιο πριν, άμα δείτε το βίντεο και πέρασα χωρίς να τον ενοχλήσω δεξιά του να πάω να σταθμεύσω στο φανάρι, δεν υπήρχε δηλαδή κάποιος λόγος, ούτε τον έβρισα ούτε του μίλησα. Ένας άνθρωπος τρελάθηκε, συμβαίνει. Μου είπε ότι είναι αστυνομικός, δεν ήταν προφανώς». Όπως ανέφερε ο κ. Μπουρνούς, όλα είχαν αρχίσει λίγα λεπτά πριν από αυτές τις εικόνες, για ασήμαντη αφορμή.

Ο οδηγός μού συστήθηκε ως αστυνομικός

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς αρχικά τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία του και φέρει μόνο κάποιες αμυχές από την επίθεση που δέχθηκε, μιλώντας στο MEGA. Όπως σημείωσε ο πρώην δήμαρχος, δεν γνώριζε τον οδηγό του άλλου ΙΧ που του επιτέθηκε και ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε πρότερη οδική συμπλοκή μεταξύ τους.

«Μου είπε “γιατί με προσπεράσατε από δεξιά, είμαι αστυνομικός, βγες έξω”. Του είπα "δείξε μου την ταυτότητά σου" και μόλις του είπα αυτά, άρχισε να κλοτσάει το αμάξι και να φεύγει». Παράλληλα, ο κ. Μπουρνούς τόνισε ότι με τη βία δεν λύνονται ποτέ τα προβλήματα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ