Υπόθεση Πισπιρίγκου: Παράταση της προσωρινής κράτησής της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Παράταση της προσωρινής κράτησής της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Να παραμείνει για ακόμα έξι μήνες προσωρινά κρατούμενη μέχρι και την συμπλήρωση του 18μηνου της προσωρινής της κράτησης η Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας αποφάσισε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από το δικαστήριο να μην υιοθετήσει την εισαγγελική πρόταση για παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. 

Την ίδια στιγμή, ο κ. Κούγιας ισχυρίστηκε πως κανένας δεν είδε την κατηγορούμενη να δίνει κεταμίνη στο κοριτσάκι και είπε πως δεν υπάρχει απόδειξη ότι την προμηθεύτηκε κάπως, υπάρχει μόνο μια τοξικολογική εξέταση που δείχνει κεταμίνη.

Παράλληλα, ανέφερε πως εάν η εντολέας του αφεθεί ελεύθερη, έχει γνωστή κατοικία,. καθώς θα μένει μαζί με τη μητέρα της στο χωριό της, ενώ πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει στο εξωτερικό ή να τελέσει άλλα αδικήματα.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιργκου, λέγοντας πως «το αδίκημα για το οποίο κρατείται προβλέπει μέχρι και ισόβια κάθειρξη και μπορεί να παραταθεί η προσωρινή κράτηση μέχρι το ανώτατο όριο των 18 μηνών».

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ