Σοκαριστικό τροχαίο στον Βόλο: Καρφώθηκε σε κολώνες και απανθρακώθηκε μέσα στο ΙΧ του [βίντεο]

Σοκαριστικό τροχαίο στον Βόλο: Καρφώθηκε σε κολώνες και απανθρακώθηκε μέσα στο ΙΧ του [βίντεο]

Ενας άνθρωπος έχασε τη ζωή του λίγο πριν τις 21:30 χθες το βράδυ σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Βόλου-Βελεστίνου, στη συμβολή του με την ΠΑΘΕ και στην έξοδο προς τη Θεσσαλονίκη.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε, μάλλον άνδρας, πιθανότατα λόγω της πολύ μεγάλης ταχύτητας, καρφώθηκε πάνω στις κολώνες από μπετόν που σηματοδοτούν την έξοδο και στη συνέχεια κυριολεκτικά διαλυμένο τυλίχθηκε στις φλόγες, με συνέπεια να απανθρακωθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο εκινείτο από τον Βόλο με κατεύθυνση προς την έξοδο του αυτοκινητοδρόμου που οδηγεί προς Λάρισα και Θεσσαλονίκη και εικάζεται ότι από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης άρπαξε αμέσως φωτιά, επειδή χρησιμοποιούσε ως καύσιμο κάποια μορφή υγραερίου.

Στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από τον Βόλο αλλά και από την Β' ΒΙ.ΠΕ Βόλου και οι πυροσβέστες, αφού έσβησαν τη φωτιά στο αυτοκίνητο, ανέσυραν απανθρακωμένο και τον οδηγό, η σορός του οποίου παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Βόλου-Βελεστίνου είχε διακοπεί και στις δύο εξόδους, προς Θεσσαλονίκη και προς Αθήνα, και οι αστυνομικοί διερευνούν κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το δυστύχημα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ