Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε – Κρατούνται στην Τροχαία οι οδηγοί

Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε – Κρατούνται στην Τροχαία οι οδηγοί

Το τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα έξω από τη Βουλή είχε ως τραγική κατάληξη να χάσει τη ζωή του ο πεζός που παρασύρθηκε από το ταξί.

Το τροχαίο έγινε περίπου στις 05:30 τα ξημερώματα, στο φανάρι που στρίβει αριστερά από τη λεωφόρο Αμαλίας προς την πλατεία Συντάγματος. Υπάρχουν πληροφορίες πως εκτός από το ταξί, εμπλέκεται στο δυστύχημα κι άλλο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά ο πεζός χτυπήθηκε από το ταξί ενώ στη συνέχεια χτυπήθηκε και από δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο ακολουθούσε σε κοντινή απόσταση.

Από τη σύγκρουση, ο πεζός (που σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ήταν ρακοσυλλέκτης) τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”. Διαπιστώθηκε άμεσα πως η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και λίγο μετά τις 08:30 έγινε γνωστό πως υπέκυψε στα τραύματά του.

Κρατούνται στην Τροχαία οι οδηγοί

Τόσο ο οδηγός του ταξί όσο και η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, παρέμειναν στο σημείο μετά το τροχαίο και πλέον κρατούνται στην Τροχαία Αθηνών. Πρόκειται να δώσουν κατάθεση για να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας.

Σχηματίστηκε δικογραφία

Για το τραγικό συμβάν έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ απαντήσεις για τα αίτια της σύγκρουσης αναμένεται να ρίξει και το υλικό από τις κάμερες κυκλοφορίας που υπάρχουν στο σημείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ