Και τρίτη σύλληψη για τον «πόλεμο» της μαφίας και τις δολοφονίες - 8 ταυτοποιήσεις

Και τρίτη σύλληψη για τον «πόλεμο» της μαφίας και τις δολοφονίες - 8 ταυτοποιήσεις

Tρεις είναι οι συλλήψεις που κατά πληροφορίες έχουν γίνει και αφορούν τον ακήρυχτο πόλεμο στη «νύχτα» και τις εκτελέσεις μελών της Greek Mafia.

Οπως έγινε γνωστό χθες συνελήφθησαν δύο άτομα για τις δολοφονίες του Γιάννη Σκαφτούρου και του Βασίλη Ρουμπέτη. Πρόκειται για ομογενείς από τη Σοβιετική Ενωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο έχει γίνει μια ακόμη σύλληψη, περί όπλων και όχι για εγκληματική οργάνωση, καθώς στο σπίτι του φαίνεται πως εντοπίστηκαν γεμιστήρες από καλάσνικοφ.
Σημειώνεται πως στα σπίτια των συλληφθέντων έχουν γίνει ήδη έλεγχοι και κατά πληροφορίες έχουν εντοπιστεί όπλα.

8 ταυτοποιήσεις για την Greek Mafia

Την ίδια ώρα έχουν ταυτοποιηθεί οκτώ άτομα που εμπλέκονται στον «πόλεμο» της νύχτας και στις δολοφονίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Δύο από αυτούς βρίσκονται στη φυλακή, ο ένας στην Ελλάδα και ο άλλος εικάζεται ότι βρίσκεται στο Μαυροβούνιο. Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ανάμεσα στους οκτώ που έχουν ταυτοποιηθεί να βρίσκεται και ο ηθικός αυτουργός των δύο εκτελέσεων.

Σήμερα μεταξύ 11:00 με 11:30 αναμένονται οι συλληφθέντες να μεταφερθούν στην Ευελπίδων, ενώ οι επικεφαλής της ΕΛΑΣ πιθανότατα σήμερα στις 15:00 με 15:30 θα προχωρήσουν σε παρουσίαση, σχετικά με τις συλλήψεις και τις ενέργειές τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ