Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 17χρονος σε δυστύχημα motocross

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 17χρονος σε δυστύχημα motocross

Ένα τραγικό δυστύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 17χρονου αγοριού από την Ιεράπετρα συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου σε αυτοσχέδια πίστα motocross στην περιοχή Καθαράδες, λίγο έξω απο την Ιεράπετρα.

Ο 17χρονος μαζί με άλλους μοτοσικλετιστές είχαν βρεθεί στην πίστα για προπόνηση και εκεί, για άγνωστο λόγο, το αγόρι έπεσε με τη μηχανή του και τραυματίστηκε σοβαρά.

Το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε στις 5 το απόγευμα και έσπευσε αμέσως στο σημείο και εκεί έγινε φανερή η σοβαρότητα του περιστατικού αφού ο 17χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του, είχε όμως σφυγμό και ανέπνεε.

Στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας υπήρξε πολύ μεγάλη κινητοποίηση για να υποδεχθεί το νεαρό. Ο 17χρονος κρίθηκε πως έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα, όπως και έγινε, όμως τελικά ο νεαρός δεν τα κατάφερε και έχασε τη ζωή του.

«Ο ανήλικος ήρθε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο φέροντας σοβαρά και πολλαπλά τραύματα στον θώρακα. Είχε χάσει αρκετό αίμα και άμεσα του χορηγήθηκαν δύο φιάλες ενώ μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Δυστυχώς όμως κατέληξε», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Γιάννης Πετράκης.

Η ΕΡΤ δημοσίευσε εικόνα η οποία όπως αναφέρει είναι από τη στιγμή του θανάσιμου τραυματισμού του 17χρονου στην Ιεράπετρα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός οδηγός ενώ βρισκόταν στον αέρα μετά από άλμα, έφυγε από τη μηχανή με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 10 μέτρων στο έδαφος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ