Τραγωδία στην Κατερίνη: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας

Τραγωδία στην Κατερίνη: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 25/09, στο κέντρο της Κατερίνης, όταν ένας 55χρονος έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση από την ταράτσα τετραώροφης οικοδομής επί της οδού Ζαλόγγου.

Πώς βρέθηκε στο κενό ο 55χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες του odelalis.gr, ο άνδρας βρισκόταν σε σπίτι φίλου του και θέλησε να ανέβει στην ταράτσα για να δει κάποιες εργασίες, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο κενό, την ώρα που επιχειρούσε να διασχίσει σκεπή με λαμαρίνες.

Η πτώση του άνδρα προκάλεσε αναστάτωση στη γειτονιά, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σημείο όπου βρισκόταν ο άτυχος άνδρας, ωστόσο συνάντησαν δυσκολίες, καθώς η πόρτα που οδηγούσε στον ακάλυπτο χώρο ήταν κλειδωμένη, καθυστερώντας την επέμβασή τους.

Ο δρόμος μπροστά από την περιοχή παρέμεινε κλειστός, ενώ το ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ