Τραγωδία στην Άρτα: Στο νοσοκομείο μαζί με ψυχολόγο ο ανακριτής για την απολογία του πατέρα - «Είχε φιμέ τζάμια το ΙΧ και δεν είδε κανείς το βρέφος»

Τραγωδία στην Άρτα: Στο νοσοκομείο μαζί με ψυχολόγο ο ανακριτής για την απολογία του πατέρα - «Είχε φιμέ τζάμια το ΙΧ και δεν είδε κανείς το βρέφος»

Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος στην Άρτα ο 37χρονος πατέρας που ξέχασε το 5,5 μηνών παιδί του μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του θα μεταβεί ο ανακριτής μαζί με ψυχολόγο για να πάρει την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, o 37χρονος αναμενόταν να μεταβεί στον τακτικό ανακριτή σήμερα προκειμένου να απολογηθεί. Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να φύγει από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος αφού του χορηγούνται κατασταλτικά φάρμακα. Έτσι, θα μεταβεί ο ανακριτής μαζί με ψυχολόγο στο νοσοκομείο για την απολογία του. Αν ο πατέρας -στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια από τον εισαγγελέα Άρτας- δεν είναι σε θέση να καταθέσει ο ανακριτής θα αποχωρήσει.

Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο πατέρας - Σε σοκ η μητέρα

Ο πατέρας βρίσκεται φρουρούμενος σε δωμάτιο το πνευμονολογικό τμήμα του νοσοκομείου και οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους έχει επαφή είναι οι γονείς του.

Την ίδια στιγμή η μητέρα συνεχίζει να είναι σε κατάσταση σοκ, ζητάει διαρκώς το μωρό της και οι γιατροί προκειμένου να παραμείνει ήρεμη της χορηγούν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

«Είχε φιμέ τζάμια το αυτοκίνητο και δεν είδε κανείς το βρέφος»

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δηλώσεις του Μιχάλη Γιαννάκου, προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, στο Open, το ΙΧ είχε φιμέ τζάμια και για αυτό το μωρό δεν έγινε αντιληπτό από τους περαστικούς: «Το αυτοκίνητο ήταν σε ένα σημείο από όπου διέρχονται πολίτες αλλά είχε φιμέ τζάμια και κανείς δεν το είδε».

«Το παιδί έφτασε στις τρεις παρά πέντε στο νοσοκομείο με τους γονείς του που το μετέφεραν νεκρό στα επείγοντα. Επειδή είναι η ώρα που αλλάζει η βάρδια έμειναν πίσω όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που σχολούσαν και έπεσαν πάνω στο παιδί. Έκαναν πολλά παραπάνω από όσα επιβάλλει το πρωτόκολλο. Δυστυχώς δεν στάθηκαν τυχεροί. Υπάρχει πολύ μεγάλη θλίψη στο προσωπικό του νοσοκομείου για αυτή την τραγωδία» προσέθεσε ο κ. Γιαννάκος, διαψεύδοντας ότι ο πατέρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει».

«Συγκεντρώθηκαν πολλοί συγγενείς στο νοσοκομείο και υπήρχε ένα τεταμένο κλίμα μεταξύ τους, βοήθησε πολύ η αστυνομία για να μην έχουμε επεισόδια. Οι δύο γονείς νοσηλεύονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση έχουν ψυχιατρική υποστήριξη. Ο πατέρας φρουρείται από χτες το απόγευμα γιατί είναι κατηγορούμενος» τόνισε.

Το βρέφος έμεινε χωρίς οξυγόνο και εκτεθειμένο στον ήλιο

Το άτυχο βρέφος στην Άρτα έχασε τη ζωή του κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον 5 ώρες, καθώς έμεινε χωρίς οξυγόνο και ήταν εκτεθειμένο στον ήλιο, τόνιζαν γιατροί στον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, Χρήστο Στρατουλάκο.

Παρ' ότι ο καιρός ήταν συννεφιασμένος όταν σημειώθηκε το περιστατικό που προκάλεσε σοκ στην κοινωνία της Άρτας, 22 με 23 βαθμούς Κελσίου, γιατροί ανέφεραν στον ΣΚΑΪ ότι η έλλειψη οξυγόνου για τόσες ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, αν και δεν είχε υπερβολική ζέστη, μαζί με το γεγονός ότι το κοριτσάκι ήταν αρκετές ώρες αφημένο στο αυτοκίνητο οδήγησαν στο θάνατο του παιδιού.

Η θερμοκρασία που διαμορφώνεται μέσα σε ένα σταθμευμένο όχημα που το "βλέπει" ο ήλιος, είναι πολύ μεγαλύτερη, και οι ώρες πάρα πολλές για να παραμείνει κάποιος, πόσω μάλλον ένα βρέφος πεντέμισι μηνών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ