Θρήνος για την 6χρονη στη Θεσσαλονίκη: Επί μία ώρα της έκαναν ΚΑΡΠΑ -Δεν υπήρχε ασθενοφόρο, λένε οι κάτοικοι

Θρήνος για την 6χρονη στη Θεσσαλονίκη: Επί μία ώρα της έκαναν ΚΑΡΠΑ -Δεν υπήρχε ασθενοφόρο, λένε οι κάτοικοι

Θλίψη και αμέτρητα ερωτήματα προκαλεί ο χαμός ενός 6χρονου κοριτσιού που άφησε την τελευταία του πνοή στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από ανακοπή.

Αρχικά, το κοριτσάκι αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και η μητέρα της τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Σοχού, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διακομισθεί αμέσως στο «Ιπποκράτειο» Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, το οποίο και εφημέρευε.

Υποβασταζόμενο & χωρίς σφυγμό στο Νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το άτυχο παιδί έφτασε στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, υποβασταζόμενο και χωρίς σφυγμό, όπου μεταφέρθηκε στα επείγοντα. Κατά τη διάρκεια εξέτασης, το παιδί υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Νοσηλευτές, αναισθησιολόγοι και γιατροί από τη ΜΕΘ Παίδων, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στο κοριτσάκι και ύστερα από μία ώρα ΚΑΡΠΑ, το παιδί επανήλθε στη ζωή.

Τη στιγμή που οι γιατροί διασωλήνωναν την 6χρονη σε ΜΕΘ, η καρδούλα της δεν άντεξε και υπέστη δεύτερη ανακοπή, με συνέπεια να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του εξάχρονου κοριτσιού θα εξακριβωθούν από τη νεκροψία-νεκροτομή.

Πάντως σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το παιδάκι τον περασμένο Αύγουστο είχε νοσήσει με κορωνοϊό και τώρα εξετάζεται πως εξελίχθηκε η πορεία της υγείας του και αν είχε πρόβλημα με την καρδιά του από τη στιγμή που γεννήθηκε.

Δεν υπήρχε ασθενοφόρο, λένε οι κάτοικοι

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του Σοχού, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο για να έρθει άμεσα στο σπίτι, καθώς εξυπηρετούσε άλλο περιστατικό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS