Θρίλερ με τον θάνατο του 50χρονου στο Γκάζι - Πέθανε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Θρίλερ με τον θάνατο του 50χρονου στο Γκάζι - Πέθανε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ γύρω από τον θάνατο ενός 50χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή του Κεραμεικού, το πρωί του Σαββάτου.

Aρχικά οι γιατροί στο νοσοκομείο που διεκομίσθη ο άτυχος άνδρας δεν διέκριναν εμφανή χτυπήματα στο σώμα του και έκαναν λόγο για θάνατο από ανακοπή καρδιάς.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 50χρονου κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο θάνατός του οφείλεται σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

«Ο θάνατος οφείλεται σε βαριά, κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Η σορός φέρει κάταγμα στον αριστερό κρόταφο και αιμάτωμα στον εγκέφαλο», λέει χαρακτηριστικά στο protothema.gr ο ιατροδικαστής, Γεώργιος Ντιλέρνια.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία ο 50χρονος πέθανε από παθολογικά αίτια, και οι έρευνες πλέον στρέφονται στο τι προηγήθηκε του θανάσιμου χτυπήματος.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση κάνουν «φύλλο και φτερό» το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας μαγαζιών της περιοχής, προκειμένου να εξακριβώσουν αν ο 50χρονος ενεπλάκη σε καβγά με άλλα άτομα, προτού καταλήξει στη συμβολή των οδών Ζαγρέως και Ικαριέων, στο Γκάζι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ