Θλίψη στην Κατερίνη για την 38χρονη: Σταμάτησε το αυτοκίνητο, αλλά δεν πρόλαβε να βγει, είπε αυτόπτης μάρτυρας

Θλίψη στην Κατερίνη για την 38χρονη: Σταμάτησε το αυτοκίνητο, αλλά δεν πρόλαβε να βγει, είπε αυτόπτης μάρτυρας

Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία στην Κατερίνη μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε σε τροχαίο 38χρονη Βέρα, μητέρα τριών παιδιών χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας έπαθε μηχανική βλάβη και ενώ ήταν εν κινήσει, άρχισε να βγάζει καπνούς και σε ελάχιστο χρόνο τυλίχθηκε στις φλόγες.
Η άτυχη 38χρονη δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να βγει από αυτό, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή.

Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν με πυροσβεστήρες στο σημείο για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα ενώ άμεσα έφθασαν άνδρες της πυροσβεστικής με πυροσβεστικό όχημα για να σβήσουν τη φωτιά. Για την 38χρονη γυναίκα ήταν ήδη αργά.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο τοπικό μέσο odelalis.gr, η γυναίκα κινούνταν με το όχημά της επί της οδού Φαρμάκη, με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο, όταν ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή. Σταμάτησε το αυτοκίνητο δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης, αλλά η ίδια δεν πρόλαβε να κατέβει από το όχημα, το οποίο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 20 χρονών και το μικρότερο 10 ετών.

Λίγο αργότερα εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας όταν έφθασαν συγγενείς της οδηγού και την αναγνώρισαν. Η οικογένεια της και οι φίλοι της είναι απαρηγόρητοι.

Έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος θα διενεργήσει η τροχαία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ