Θεσσαλονίκη: Το «bullying» για τα κιλά της οδήγησε την 14χρονη στο χειρουργείο και τον θάνατο

Θεσσαλονίκη: Το «bullying» για τα κιλά της οδήγησε την 14χρονη στο χειρουργείο και τον θάνατο

Το «bullying» που φέρεται ότι δεχόταν για τα επιπλέον κιλά της μία 14χρονη στη Θεσσαλονίκη οδήγησε σε μια μοιραία για τη ζωή της χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου, ώστε να χάσει βάρος.

Όπως αποκάλυψε ο πατήρ Βησσαρίων Καντούνης, πατέρας του άτυχου κοριτσιού, η 14χρονη είχε μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να της τοποθετήσουν γαστρικό δακτύλιο, ώστε να χάσει βάρος. Το κοριτσάκι πέθανε δύο ημέρες μετά.

Σύμφωνα με τον ιερέα, η κόρη του είχε αφόρητους πόνους μετά την επέμβαση της. Ο γιατρός, ακούγοντας τον αναστατωμένο πατέρα για τους πόνους της επέμβασης του παιδιού του, τον καθησύχαζε και του ανέφερε πως είναι φυσιολογικό να πονάει το παιδί έπειτα από τέτοια εγχείρηση και ότι όλα θα πάνε καλά.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί και ο λόγος για τον οποίο η οικογένεια πήρε την απόφαση να βάλει γαστρικό δακτύλιο στη μικρή. Σύμφωνα με τον ιερέα, το κορίτσι έπεφτε επανειλημμένως θύμα «bullying» για το βάρος της από κάποια παιδιά της περιοχής, αλλά και τον σχολικό περίγυρο.

«Ρώταγα το παιδί “πώς πέρασες στη βόλτα σου;” και μου απαντούσε: “καλά μπαμπά, αλλά μόλις έφυγα με έλεγαν χοντρή”» είπε, μεταξύ άλλων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS