Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που «έλιωσε» το νεογέννητο γατάκι

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που «έλιωσε» το νεογέννητο γατάκι

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που σκότωσε ένα νεογέννητο γατάκι στη Θεσσαλονίκη, πατώντας το με το πόδι του, μέχρι θανάτου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday, πρόκειται για Έλληνα, κάτοικο του κέντρου. Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω άνδρας εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Αρνείται όλες τις κατηγορίες για τον θάνατο του νεογέννητου γατιού παρότι υπήρξε μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα ότι τον είδε να σκοτώνει το γατάκι. Παρ' όλα αυτά, ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του ή αν θα τον παραπέμψει κατευθείαν σε δίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr στον άνδρα επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ, ενώ δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για παρόμοιο περιστατικό.

H κτηνωδία με το γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Υπενθυμίζεται πως η απίστευτη κτηνωδία έγινε τον περασμένο μήνα, στο κέντρο της πόλης, όταν ο δράστης, αφού κοίταξε γύρω του για να σιγουρευτεί ότι δεν τον βλέπει κανείς, πλησίασε το νεογέννητο γατάκι και στη συνέχεια το πάτησε μέχρι που το σκότωσε. Αμέσως μετά έφυγε ανενόχλητος, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Άνθρωποι ενός καταστήματος της περιοχής είδαν το βίντεο και το έστειλαν σε φιλοζωική εταιρεία, το οποίο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ