Θεσσαλονίκη: Πιάστηκε να αντιγράφει με ψείρα σε εξετάσεις για επαγγελματικό δίπλωμα - Συνελήφθη και ο συνεργός του

Θεσσαλονίκη: Πιάστηκε να αντιγράφει με ψείρα σε εξετάσεις για επαγγελματικό δίπλωμα - Συνελήφθη και ο συνεργός του

Να πάρει άδεια επαγγέλματος οδικού μεταφορέα εμπορευμάτων, στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης, ήθελε ένας 39χρονος, αλλά πίστευε ότι δεν υπήρχε λόγος να πάει διαβασμένος στις εξετάσεις.

Ειδικότερα, ο 39χρονος είχε πληρώσει και ήταν σίγουρος πως το σχέδιο θα πετύχει. Πήγε στις εξετάσεις με το κινητό τηλέφωνο κρυμμένο κάτω από την μπλούζα και μια ειδική ψείρα στο αυτί για να ακούει και να γράφει τις απαντήσεις. Οι κινήσεις του κάποια στιγμή κίνησαν υποψίες και η αλήθεια δεν άργησε να αποκαλυφθεί.

Το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουνίου εντοπίστηκε να επικοινωνεί με 70χρονο μέσω κινητού τηλεφώνου. Ο τελευταίος τού έδινε τις απαντήσεις σε θέματα εξετάσεων στις οποίες συμμετείχε ο 39χρονος για την απόκτηση της άδειας. Μέσα στην μπλούζα του βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στο αυτί του έφερε ακουστικό τύπου ψείρα, μέσω του οποίου επικοινωνούσε με τον 70χρονο.

Στη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται: «Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πρωινές ώρες χθες (26-06-2023) δύο άντρες, ηλικίας 70 και 39 ετών, καθώς ο πρώτος εντοπίσθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να επικοινωνεί με τον 39χρονο μέσω κινητού τηλεφώνου και να του παρέχει απαντήσεις σε θέματα εξετάσεων που συμμετείχε ο τελευταίος για την απόκτηση άδειας επαγγέλματος οδικού μεταφορέα εμπορευμάτων, στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης, στον Εύοσμο.

Εντός της μπλούζας του 39χρονου βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μία συσκευή τηλεφωνικής επικοινωνίας, ενώ στο αυτί του έφερε ακουστικό τύπου ψείρα, μέσω των οποίων επικοινωνούσε με τον 70χρονο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ