Θεσσαλονίκη: Παρασκήνιο πίσω από την αυτοκτονία

Θεσσαλονίκη: Παρασκήνιο πίσω από την αυτοκτονία

Σε σοκ βρίσκονται συγγενείς και φίλοι του γυμναστή Γιώργου Παπαναούμ, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του ενώ αποκάλυψε, λίγο πριν, τη δράση μιας γυναίκας, ενδεχομένως και ενός κυκλώματος, θύμα του οποίου είχε πέσει και ο ίδιος.

Ο Γιώργος Παπαναούμ έβαλε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης μέσα στο γυμναστήριο που διατηρεί στην περιοχή της Τούμπας.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε κάνει μια μυστηριώδη ανάρτηση, ενώ είχε στείλει και ένα email στo οποίo αναφερόταν στη δράση της πρώην συντρόφου του, περιγράφοντάς την σαν γυναίκα-αράχνη που τον πλησίασε για να του αποσπάσει τα χρήματά του, τη περιουσία του. Επίσης σκιαγραφούσε ένα κύκλωμα, μεταξύ άλλων και μαστροπείας.

Στο email του περιέγραφε την δράση της πρώην συντρόφου του, για την οποία γράφει ότι του απέσπασε αρχικά 90.000 ευρώ και στη συνέχεια ακόμη 400.000 ευρώ, όλη του την περιουσία δηλαδή. Πρόκειται για την μητέρα της 17χρονης, μαζί με την οποία πήγε η Γεωργία Μπίκα στο πάρτι στο ξενοδοχείο της Πρωτοχρονιάς στη θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι ήταν μπροστά σε συζήτηση που πραγματοποίησε η συγκεκριμένη γυναίκα με την κόρη της για το πάρτι της πρωτοχρονιάς, κατά τη διάρκεια του οποίου η Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού, ξεδιπλώνοντας ουσιαστικά ο ίδιος τη δράση κυκλώματος. Μάλιστα, έχει επισυνάψει τη φωτογραφία της ταυτότητας της γυναίκας που κατηγορεί για την οικονομική του καταστροφή.

Με αφορμή όλες αυτές τις αποκαλύψεις η εισαγγελία Θεσσαλονίκης έχει διατάξει έρευνα για την υπόθεση. Στο μικροσκόπιο θα μπουν οι ηλεκτρονικές συσκευές και τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία του Γιώργου Παπαναούμ, αλλά και τα ηλεκτρονικά του ίχνη για να εξαχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα και πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Tι αποκαλύπτει στην ανάρτηση και στο email του ο Γιώργος Παπαναούμ

Ο Παπανούμ στην ανάρτησή του αναφερόμενος στην πρώην σύντροφό του αφήνει αιχμές για εμπλοκή της ακόμη και στην υπόθεση καταγγελίας βιασμού από τη Γεωργία Μπίκα πριν μερικούς μήνες, σε βάρους γόνου πασίγνωστης επιχειρηματικής οικογένειας.

Παράλληλα, εμπλέκει την πρώην συντροφό του και σε κύκλωμα που παγίδευε επιφανείς ανθρώπους και επιχειρηματίες της πόλης με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.

«Αυτό έκανε κι αυτή. Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης. Μια μέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων μου έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας μας, από τότε παραμένει άφαντη. Με έκανε να χάσω όλη την περιουσία μου. Τους έλεγα με μηνύματα ότι θα δώσω τέλος στη ζωή μου…».

Στην ανάρτησή του κάνει λόγο για δασκαλεμένα κορίτσια που συμμετέχουν σε πάρτι με πλούσιους νεαρούς, αλλά και σε διάφορα κυκλώματα.

Μάλιστα, αναφέρεται και στην 17χρονη κόρη της γυναίκας που του απέσπασε χρήματα, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο έχει πάρει μαθήματα συμπεριφοράς από την μητέρα της με προφανείς και βρώμικους σκοπούς, όπως ανέφερε ο ίδιος, όταν η έφηβη θα βρισκόταν μαζί με βαθύπλουτους γόνους σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι της Θεσσαλονίκης που συζητήθηκε πολύ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ