Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε μετά από 2,5 χρόνια ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία με λεία 880.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε μετά από 2,5 χρόνια ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία με λεία 880.000 ευρώ

Περίπου μετά από δυόμιση περίπου χρόνια, το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας, της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εξιχνίασε ληστεία με λεία 880.000 ευρώ και συνέλαβε δύο μέλη της σπείρας. Αναζητείται τρίτος συνεργός τους, ενώ δεν έχουν ταυτοποιηθεί δύο ακόμη άτομα.


Οι πέντε δράστες, τον Οκτώβριο του 2019 είχαν μπεί σε σπίτι στην Πυλαία, και αφού έδεσαν τον ηλικιωμένο επιχειρηματία και τις δύο οικιακές βοηθούς με tie-wrap, ξήλωσαν και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 400.000 ευρώ μετρητά μαζί με λίρες και κοσμήματα αξίας 480.000 ευρώ.

Οι δράστες φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο στο μαυρο τζιπ και εξαφανίστηκαν. Αφού το παραβίασαν αφαίρεσαν την λεία τους και το πέταξαν σε ερημική περιοχή της Ευκαρπίας, που το βρήκε η αστυνομία.

Σημειώνεται πως την περασμένη Πέμπτη έγιναν ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις και συνελήφθη ενας Έλληνας και ένας Ουκρανός και στην κατοχή τους βρέθηκαν κοσμήματα από την ληστεία στο σπίτι του επιχειρηματία.

Ομολόγησαν την συμμετοχή τους, και όπως είπαν το επιχειρησιακό αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο και μετά τη ληστεία το αποσυναρμολόγησαν και πούλησαν τα ανταλλακτικά του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS