Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της 24χρονης από ηλεκτροπληξία

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της 24χρονης από ηλεκτροπληξία

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τον θάνατο της 24χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματος όπου διέμενε στη Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο θάνατος της 24χρονης οφείλεται σε ηλεκτροπληξία. Η εισαγγελική παραγγελία αναζητά αν τυχόν υπάρχουν ποινικές ευθύνες.

Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή προς την εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει έρευνα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ποια είναι τα διερευνώμενα αδικήματα

Ως προς τα διερευνώμενα αδικήματα, περιέχεται η θανατηφόρα έκθεση καθώς και οποιαδήποτε άλλη πράξη (κατά ζωής) προκύψει από την έρευνα. Στην έγγραφη παραγγελία προς την Ασφάλεια ζητείται να προσκομιστούν οι εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης και αυτοψίας.

Αλλά και η ιατροδικαστική έρευνα και τα διαθέσιμα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. Κατά πληροφορίες, στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν με την ιδιότητα του μάρτυρα οικείοι της 24χρονης.

 

Το χρονικό του θανάτου της 24χρονης

Τη σορό της κοπέλας εντόπισε ο 54χρονος σύντροφός της, με τον οποίο συζούσε. Εκείνος είχε φύγει για λίγη ώρα από το διαμέρισμα για να αγοράσει ζωοτροφές. Όταν επέστρεψε, βρήκε την κοπέλα αναίσθητη και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να την επαναφέρουν, αυτό δεν στάθηκε δυνατό.

Δίνοντας κατάθεση στους αστυνομικούς του ΑΤ Λευκού Πύργου, ο 54χρονος αναφέρθηκε στο σενάριο της ηλεκτροπληξίας, το οποίο επιβεβαιώθηκε και μετά την ιατροδικαστική εξέταση. «Το τηλέφωνο του μπάνιου ήταν κάτω, το έπιασα να το σηκώσω και είχε ρεύμα» φέρεται να κατέθεσε ο σύντροφος της 24χρονης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ