Θεσσαλονίκη: Δύο ηλικιωμένες πλήρωσαν 88.000 ευρώ σε κέντρο αισθητικής - Η μία έπαθε σοβαρές βλάβες!

Θεσσαλονίκη: Δύο ηλικιωμένες πλήρωσαν 88.000 ευρώ σε κέντρο αισθητικής - Η μία έπαθε σοβαρές βλάβες!

Καταγγελία για υπηρεσίες αισθητικής, τις οποίες πλήρωσαν «χρυσές», έκαναν δύο ηλικιωμένες πελάτισσες κεντρικού ινστιτούτου ομορφιάς της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, η μία από τις δύο καταγγέλλουσες, σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε και προκάλεσε έρευνα με εισαγγελική παραγγελία από το τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ανέφερε ότι υπέστη σοβαρές και επικίνδυνες δερματικές παθήσεις και ζημιώθηκε οικονομικά, καθώς ακολούθησε μία σειρά από θεραπείες που πείσθηκε ότι όφειλε να κάνει.

Σε συνέχεια της έρευνας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος εννέα προσώπων, μεταξύ αυτών ο ιδιοκτήτης και εργαζόμενοι της καταγγελλόμενης επιχείρησης, κατά περίπτωση, για απάτη, σωματικές βλάβες και υπεξαίρεση. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η ζημιά που όπως υποστηρίζουν οι καταγγέλλουσες υπέστησαν ανέρχεται συνολικά σε 87.820 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η πρώτη παθούσα, 74 ετών, η οποία κατήγγειλε ότι υπέστη σωματικές βλάβες, ζημιώθηκε με το ποσό των 63.000 ευρώ, ενώ η δεύτερη, 78 ετών, με το ποσό των 24.000 ευρώ, ποσό που, κατά τη ίδια, αφορούσε σε προπληρωμένα από την ίδια και ανεκτέλεστα προγράμματα θεραπειών.

Το διάστημα της καταγγελίας αφορά κυρίως την περυσινή χρονιά, ενώ η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS