Θάνατος βρέφους στα Γρεβενά: Ξεσπά η μητέρα - «Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας το μωρό μας»

Θάνατος βρέφους στα Γρεβενά: Ξεσπά η μητέρα - «Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας το μωρό μας»

Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς του βρέφους 35 ημερών, που «έσβησε» ξαφνικά τις πρωινές ώρες της Τρίτης, μετά από νοσηλεία λίγων ημερών, στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

Συγκλονισμένη η μητέρα του βρέφους, αναφέρει στο protothema.gr ότι αδυνατούν να πιστέψουν πως το αγγελούδι τους, το οποίο γεννήθηκε υγιέστατο, έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή.

«Δεν γνωρίζω γιατί το μωράκι μας πέθανε ξαφνικά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο είχε υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε κάτω από 38. Οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Περιμένουμε να μάθουμε γιατί έφυγε έτσι το παιδί μας», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα, τονίζοντας ότι όλοι η οικογένεια είναι συντετριμμένη από το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος εισήλθε για νοσηλεία την Κυριακή στην παιδιατρική κλινική με πυρετό και του χορηγήθηκε αντιβιοτική αγωγή από τους γιατρούς του νοσοκομείου. Χθες, Τρίτη, στις 07:00 το πρωί βρέθηκε νεκρό. Αμέσως έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Αυτό που αναμένεται να ρίξει «φως» στα αίτια του θανάτου του βρέφους και περιμένουν οι γονείς, είναι η ιατροδικαστική εξέταση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS