Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο καθηγητής που θα λύσει τον γρίφο

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο καθηγητής που θα λύσει τον γρίφο

Το «θρίλερ» με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα συνεχίζεται, την ώρα που μία άγνωστη φαρμακευτική ουσία στις τοξικολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας προβληματίζει τους ειδικούς.

Τις αναλύσεις επεξεργάζονται έμπειροι επιστήμονες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και η περαιτέρω ανάλυση των δειγμάτων θα δώσει απαντήσεις και για την ποσότητα του φαρμάκου που φέρεται να έλαβε η 9χρονη.

Ο επιστήμονας, ο οποίος θα διευκολύνει ενδεχομένως τις εξελίξεις γύρω από τους τρεις «μυστηριώδεις» θανάτους, είναι ο καθηγητής του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ράικος, που έχει μετεκπαιδευτεί στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Βέρνης στην Ελβετία.

Ο κ. Ράικος και οι συνεργάτες του αναλύουν ποιοτικά και ποσοτικά τις φαρμακευτικές ουσίες που έλαβε στο 9μηνο διάστημα των νοσηλειών της η μικρή Τζωρτζίνα και υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμο το πόρισμα εντός της εβδομάδος.

Η εντολή από το εργαστήριο είναι ρητή να μην διαρρεύσει το παραμικρό.

«Τα αποτελέσματα της ανάλυσης θα τύχουν θεσμικής αξιοποίησης και μόνο», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ