Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Εξώδικο από τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς σε Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Εξώδικο από τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς σε Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη

Εξώδικο δια μέσω του δικηγόρου τους, κ. Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, αποφάσισαν να στείλουν οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς από την Πάτρα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Την απόφασή τους αυτή γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Θεοδωρόπουλος στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», το πρωί της Κυριακής 1/5.

«Έχουμε καταθέσει το εξώδικο και έχει ενημερθεί και ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, και ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη. Με αυτό το εξώδικο, απαγορεύουμε ρητά να εισέλθει στην οικεία κάποιος άλλος πέραν των δικηγόρων των συγγενών, οι οποίοι είναι οι νόμιμοι κληρονόμοι. Υπάρχουν προσωπικά αντικείμενα της σπιτονοικοκυρας και θα πρέπει να ελεγχεί εάν έχουν πουληθεί ή όχι», ανέφερε αρχικά.

«Εμείς γνωρίζουμε ότι υπήρχαν δύο σπαθιά του αείμνηστου πατέρα της τα οποία έχουν αξία περίπου 10.000 ευρώ το καθένα. Αυτό το γνωρίζουμε 100% από την υπηρεσία του θανόντος αλλά και από τους συγγενείς. Υπάρχουν βίντεο που ο κ. Δασκαλάκης γύριζε βίντεο κλιπ, δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο. Εγώ εκπροσωπώ έναν εκ των συγγενών, και θεωρούμε ότι θα δικαιωθεί η ψυχή της εάν βγει η αλήθεια», πρόσθεσε.

Για τα χρέη και τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ευγενίας Κούτρα ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε πως, «Υπάρχουν ανθρωποι που προσβάλουν την νεκρή γυναίκα λέγοντας ότι έχει χρέη, ενω με τα χρήματα που έπαιρνε η Ευγενία Κούτρα, μπορούσε να αποπληρώνει τα δάνειά της» και συνέχισε λέγοντας πως, «οι τραπεζικοί λογαριασμοί που έχουμε ζητήσει να αρθούν, είναι σε επεξεργασία από την τράπεζα, Θα πω αποκλειστικά σε εσάς, τί συμβαίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς».

«Μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, τουλάχιστον μία φορά έχει αναληφθεί το ποσό της σύνταξης. Υπάρχει και δημόσια ανάρτηση της Πισπιρίγκου ότι ρωτάει πότε κατατίθενται οι συντάξεις του δημοσίου. Θα κληθεί ο κ. Δασκαλάκης να απαντήσει για τα ερωτήματα σχετικά με τους λογαριασμούς της Ευγενίας Κούτρα», επεσήμανε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Η γυναίκα ήταν κατάκοιτη, τα χρήματα τα είχε δια μέσου του πληρεξουσίου, μόνο ο κ. Δασκαλάκης. Η σκλήρυνση κατά πλάκας που λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν ισχύει, έφυγε από παθολογικά αίτια και παρατημένη από αυτούς τους ανθρώπους»,

»Θα καταφύγουμε σε μηνύσεις σε οποιονδήποτε προσβάλει τη μνήμη της Ευγενίας Κούτρα. Ο κ. Δασκαλάκης θα πρέπει να λογοδοτήσει και να απαντήσει για τα προσωπικά αντικείμενα της σπιτονοικοκυράς. Αυτοί οι άνθρωποι έμεναν σε ένα σπίτι 1,5 χρόνο από μία γυναίκα που έχει πεθάνει, και δεν είχαν ενημερώσει την αστυνομία ότι είχε πεθάνει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος των συγγενών στο «Χαμογέλα και Πάλι».

«Έχουμε καταβάλει αίτημα για εκταφή της σπιτονοικοκυράς για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου της», κατέληξε λέγοντας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS