Θανατηφόρα τροχαία σε Ασπρόπυργο και Μαρούσι τα ξημερώματα -Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες

Θανατηφόρα τροχαία σε Ασπρόπυργο και Μαρούσι τα ξημερώματα -Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες

Δύο τροχαία δυστυχήματα στα οποία έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε Ασπρόπυργο και Μαρούσι.

Η πρώτη χρονικά τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο όταν ένα αυτοκίνητο με δύο επιβάτες ανετράπη για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 26χρονος ο οποίος ανασύρθηκε ελαφρά τραυματισμένος. Ωστόσο, η 21χρονη κοπέλα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού δεν κατάφερε και έχασε τη ζωή της.

Νεκρός μοτοσικλετιστής στο Μαρούσι

Το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Σωρού στο Μαρούσι όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με μοτοσικλέτα. Από τη σύγκρουση που σημειώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα τραυματίστηκαν τόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου όσο και ο αναβάτης της μοτοσικλέτας.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου δυστυχώς ο αναβάτης της μοτοσικλέτας κατέληξε από τα βαριά τραύματα που είχε υποστεί.

Τροχαίο και στην Εκάλη

Λίγες ώρες αργότερα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε και στη Λεωφόρο Μαραθώνος, καθώς ένα αυτοκίνητο τούμπαρε στο ύψος της Άνοιξης, στο ρεύμα της ανόδου, ακριβώς έξω από το Αρσάκειο της Εκάλης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, χτύπησε σε ΚΑΦΑΟ, ξήλωσε πινακίδα και κατέληξε ανάποδα. Στο σημείο της Λεωφόρου Μαραθώνος βρίσκεται κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.

Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν ζωντανός όταν απεγκλωβίστηκε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ