Τέμπη: Έρχονται νέες ποινικές διώξεις για τρία επιπλέον άτομα - «Επιβαρυντικό υλικό για επιθεωρητή, κεντρικό υπεύθυνο και σταθμάρχη της προηγούμενης βάρδιας»

Τέμπη: Έρχονται νέες ποινικές διώξεις για τρία επιπλέον άτομα - «Επιβαρυντικό υλικό για επιθεωρητή, κεντρικό υπεύθυνο και σταθμάρχη της προηγούμενης βάρδιας»

Τρία νέα πρόσωπα, τουλάχιστον, ερευνώνται για ποινικές ευθύνες στην τραγωδία των Τεμπών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήδη υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για συμμετοχή στις ευθύνες του σταθμάρχη και για άλλα άτομα, ενώ, όπως επισημαίνεται, «οι ανακριτικές Αρχές θα προχωρήσουν πολύ σύντομα σε νέες ποινικές διώξεις για το τραγικό δυστύχημα».

«Μετά την απολογία του σταθμάρχη, ο οποίος αποδέχθηκε την ευθύνη του και έβαλε στο κάδρο τον επιθεωρητή της διεύθυνσης κυκλοφορίας αλλά και συναδέλφους του σταθμάρχες, η ανακρίτρια έχει συγκεντρώσει επιβαρυντικό υλικό για ακόμα τρία άτομα», επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα.

Ποιοι είναι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Καθημερινής», πρόκειται για τον επιθεωρητή που έβαλε τον άπειρο σταθμάρχη στη βάρδια, τον σταθμάρχη της απογευματινής βάρδιας, που όφειλε να μείνει στη θέση του έως τις 11 το βράδυ, αλλά και τον κεντρικό υπεύθυνο για τις βάρδιες στα κρίσιμα σιδηροδρομικά πόστα (είναι εκείνος ο οποίος δίνει τις γενικές κατευθύνσεις για να διασφαλίζονται η μετακίνηση των επιβατών και η κυκλοφορία των τρένων).

Επιπλέον, οι ανακριτικές διαδικασίες στρέφονται στην αναζήτηση της ευθύνης που πιθανότατα είχε ο μηχανοδηγός της μοιραίας αμαξοστοιχίας, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα. Φως στα αίτια του δυστυχήματος θα ρίξει το πόρισμα των πραγματογνωμόνων, που ήδη είναι έτοιμο και σύμφωνα με πληροφορίες θα κατατεθεί σήμερα στις ανακριτικές Αρχές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ