Συννεφιασμένος ο καιρός σε όλη τη χώρα -Πού αναμένονται βροχές

Συννεφιασμένος ο καιρός σε όλη τη χώρα -Πού αναμένονται βροχές

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά τις βραδινές ώρες πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Στα υπόλοιπα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.

Σε όλη την χώρα θα επικρατήσουν νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και θα φτάσει κατά τόπους τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με τοπικές βροχές, γενικά ασθενείς αρχικά στα δυτικά και μετά το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Ανεμοι: Νότιοι 2 με 4 και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί τοπικά στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με τοπικές βροχές γενικά ασθενείς. Από τις βραδινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και από αργά το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατα διαστήματα πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια, θα υπάρχουν όμως και διαστήματα ηλιοφάνειας από τις απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αίθριος αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνές. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4, από το μεσημέρι 5 και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αίθριος. Βαθμιαία στα βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τις απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4, από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες μέχρι το μεσημέρι. Από το απόγευμα γενικά αίθριος. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με ασθενείς τοπικές βροχές τις μεσημβρινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα το μεσημέρι - απόγευμα νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS