Συνελήφθη ο Βούλγαρος βιαστής της καθαρίστριας στα Πετράλωνα -Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς

Συνελήφθη ο Βούλγαρος βιαστής της καθαρίστριας στα Πετράλωνα -Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς

Συνελήφθη αργά χθες βράδυ ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα. Ο 35χρονος, που κατηγορείται για παράνομη κράτηση και βιασμό 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα, συνελήφθη, το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Φιλαδέλφεια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο αλλοδαπός αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ. Μαζί του συνελήφθη και ένας άνδρας, κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 35χρονος αλλοδαπός, που κατηγορείται για παράνομη παρακράτηση και βιασμό, κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ενώ αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί το 2015 για τον βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων, ενώ αποφυλακίστηκε το 2020.

Η καταγγελία της 50χρονης για τα μαρτύρια που πέρασε το Σάββατο στο σπίτι του 35χρονου σοκάρουν. Η γυναίκα, η οποία εργάζεται ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία, απήχθη από τον 35χρονο στο διαμέρισμά του. Εκεί τη βίασε και την ξυλοκόπησε. Η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει ώρες αργότερα και να αναζητήσει βοήθεια από ενοίκους άλλων διαμερισμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σεσημασμένο βιαστή, που αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2020.

Ο δράστης του βιασμού της 50χρονης το καλοκαίρι του 2015 είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό 22χρονης φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων.

Οπως κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο φερόμενος ως δράστης την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του, όπου τη βίασε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS