Συλλήψεις για τις φωτιές στην Κάρυστο και την Κρήτη

Συλλήψεις για τις φωτιές στην Κάρυστο και την Κρήτη

Δύο συλλήψεις με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση έγιναν μετά τις φωτιές σε Κάρυστο και Κρήτη.

Με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση για τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή Κατσαρώνι στην Κάρυστο, συνελήφθη σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ μια ηλικιωμένη γυναίκα από στελέχη της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η πυρκαγιά στην Κάρυστο έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο και σύμφωνα με το ΑΠΕ αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο 46 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ενώ έχουν αποσυρθεί τα εναέρια μέσα.

Σημειώνεται ακόμη, ότι με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, μετέβη χθες στην περιοχή κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Επίσης, στην Κρήτη και συγκεκριμένα στις Δάφνες, ανακριτικοί υπάλληλοι του πυροσβεστικού σώματος, προχωρούσαν στη σύλληψη ενός ατόμου με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια σε γεωργική έκταση στην θέση Κάμπος.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ