Συνελήφθη η μητέρα του νεκρού βρέφους που βρέθηκε στον Αλιάκμονα - Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Συνελήφθη η μητέρα του νεκρού βρέφους που βρέθηκε στον Αλιάκμονα - Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Η γυναίκα έχει συλληφθεί - Την κατήγγειλαν οι γονείς της στην αστυνομία όταν επέστρεψε σπίτι χωρίς το κοριτσάκι της

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς η 29χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το 11 μηνών βρέφος

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ένα κοριτσάκι 11 μηνών εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα και οι Αρχές έχουν συλλάβει την 29χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς η 29χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το 11 μηνών βρέφος.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Τελικά, το βρέφος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο φράγμα του Αλιάκμονα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Με ψυχολογικά προβλήματα η 29χρονη μητέρα

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ