Συναγερμός για «έκρηξη» κρουσμάτων στο ΠAΓΝΗ – Θετικοί 15 γιατροί, νοσηλεύτριες και ασθενείς σε ένα 24ωρο

Συναγερμός για «έκρηξη» κρουσμάτων στο ΠAΓΝΗ – Θετικοί 15 γιατροί, νοσηλεύτριες και ασθενείς σε ένα 24ωρο

Την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου άφησε ένα 8χρονο αγοράκι λίγες ώρες μετά τη αεροδιακομιδή του από Κάρπαθο.

Η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή και καθώς δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί από τους εκεί γιατρούς κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου. Έτσι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο 8χρονος διεκομίσθη στο ΠαΓΝΗ.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών το μικρό αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης.

Κρήτη: Συναγερμός για «έκρηξη» κρουσμάτων στο ΠαΓΝΗ – Θετικοί 15 γιατροί, νοσηλεύτριες και ασθενείς σε ένα 24ωρο

Μεγάλη είναι η ανησυχία στην Κρήτη μετά και τη διασπορά του κορωνοϊού στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Τα κρούσματα που έχουν εντοπιστεί εντός του νοσοκομείου ξεπερνούν τα 15 σε τέσσερις σημαντικές κλινικές του νοσοκομείου μεταξύ των οποίων και η ογκολογική.

Πρόκειται για ασθενείς, συνοδούς ασθενών, αλλά και γιατρούς του νοσοκομείου οι οποίοι μάλιστα έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Πρόκειται για δύο γιατρούς της νευρολογικής κλινικής ειδικευόμενους, και τρεις γιατρούς στην παθολογική. Όλοι τους εμφανίζουν είτε ήπια συμπτώματα ή καθόλου, και είναι εντελώς ασυμπτωματικοί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητή του νοσοκομείου, η διασπορά του ιού στο νοσοκομείο οφείλεται στους συνοδούς των ασθενών.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS