Σύγκρουση τρένων: «Ο πελάτης μου πρότεινε βάρδιες, άλλοι τις εγκρίνουν» λέει ο δικηγόρος του επιθεωρητή του ΟΣΕ Λάρισας

Σύγκρουση τρένων: «Ο πελάτης μου πρότεινε βάρδιες, άλλοι τις εγκρίνουν» λέει ο δικηγόρος του επιθεωρητή του ΟΣΕ Λάρισας

Την ερχόμενη Πέμπτη (30/3) αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή ο επιθεωρητής του ΟΣΕ Λάρισας, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την έκδοση των βαρδιών στον σταθμό.

Ο δικηγόρος του, Γιάννης Γλύκας, μιλώντας στο Mega αναφέρθηκε σε όσα αναμένεται να πει στην υπερασπιστική του γραμμή για την υπόθεση.

«Είναι ξεκάθαρο ότι η πιστοποίηση των ανθρώπων που δουλεύουν με μπλοκάκι και του μετατασσόμενου που φέρεται να έχει την κύρια ευθύνη, δεν γίνεται από τον πελάτη μου. Είναι ξεκάθαρο. Αλλοι τον πιστοποίησαν, άλλοι τον εκπαίδευσαν» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για το θέμα των βαρδιών, ο δικηγόρος τόνισε ότι ο πελάτης του προτείνει τις βάρδιες και η διεύθυνση είναι αυτή που αποφασίζει αν θα εγκριθούν ή όχι. «Σε σχέση με τις βάρδιες, ο προϊστάμενος επιθεώρησης τις προτείνει και εγκρίνονται από τη διεύθυνση κυκλοφορίας. Η πρόταση είναι από τον προϊστάμενο επιθεώρησης και πάνω από εκείνον υπάρχουν άλλοι που εγκριθούν τη διαδικασία και έχουν ειδικό καθήκον την έκδοση και τροποποίηση του προγράμματος» τόνισε.

Ο κ. Γλύκας σημείωσε ότι τις ώρες 22.00 με 23.00 στη βάρδια υπάρχουν τρία άτομα.

Και κατέληξε: «Όταν η βάρδια είναι συγκεκριμένη, δε μπορεί κάποιος να την αλλάζει προφορικά. Δεν υπάρχει κανένας ενδεχόμενος δόλος από πλευρά του πελάτη μου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS