Στο «Σωτηρία» και για 14 ημέρες σε καραντίνα οι δύο Έλληνες

Στο «Σωτηρία» και για 14 ημέρες σε καραντίνα οι δύο Έλληνες

Στο νοσοκομείο της Αθήνας «Σωτηρία» και για 14 ημέρες σε καραντίνα θα παραμείνουν οι δύο Έλληνες οι οποίοι, χωρίς γραφειοκρατικές καθυστερήσεις και τηρουμένων όλων των προβλεπομένων ιατρικών πρωτοκόλλων, επαναπατρίστηκαν αργά σήμερα το απόγευμα, προερχόμενοι από το επίκεντρο της επιδημίας του νέου κοροναϊού 2019-nCoV, στην Ουχάν της Κίνας.

Οι δύο Έλληνες έφθασαν αεροπορικώς στην Αθήνα από την Ρώμη, όπου υπεβλήθησαν σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και βρέθηκαν ότι είναι καθόλα υγιείς, συνοδευόμενοι από ιατρικό κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημοσίας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Σύμφωνα με όσα προβλέπει το σχετικό ιατρικό πρωτόκολλο, οι δύο Έλληνες πολίτες οδηγήθηκαν, αμέσως μετά την αποβίβασή τους από το στρατιωτικό αεροπλάνο στην Ελευσίνα, σε νοσοκομείο του ΕΣΥ, στο «Σωτηρία», στο οποίο θα υποβληθούν εκ νέου σε ιατρικές εξετάσεις και θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες, σε θαλάμους αρνητικής πίεσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ