Σταδίου: Βανδάλισαν το μνημείο για τους νεκρούς της Marfin - Οργή στα social media

Σταδίου: Βανδάλισαν το μνημείο για τους νεκρούς της Marfin - Οργή στα social media

Οργή προκαλεί η είδηση του βανδαλισμού του μνημείου για τους νεκρούς της Marfin, που σημειώθηκε πριν από λίγα 24ωρα.

Οι άγνωστοι δράστες φαίνεται ότι θεώρησαν επαναστατική πράξη ή δικαιολογημένη ενέργεια να καταστρέψουν το μνημείο μνήμης για τους τέσσερις νεκρούς.

Για την ώρα δεν έχει υπάρξει ούτε σύλληψη ούτε προσαγωγή, ούτε καν κάποια ανάληψη ευθύνης.

Σε μια πρώτη αντίδραση, η κυβέρνηση δια του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου διεμήνυσε ότι «το μνημείο της Αγγελικής, της Παρασκευής και του Επαμεινώνδα θα αντικατασταθεί άμεσα».

«Αν χρειαστεί θα γίνεται ακόμη και καθημερινά. Κάθε μέρα και μια τελετή μνήμης. Γιατί τελικά η μνήμη είναι που πονάει τους εχθρούς της Δημοκρατίας. Τη μνήμη θέλουν να σβήσουν. Και η μνήμη είναι που κρατάει εμάς τους υπόλοιπους από το να δείξουμε ξανά ανοχή σε τέτοια φριχτά εγκλήματα κατά της ζωής αλλά και κατά της ειρηνικής και δημοκρατικής συνύπαρξης», κατέληξε στην ανάρτησή του ο Άκης Σκέρτσος.

Η είδηση για τον βανδαλισμό του μνημείου για τους νεκρούς της Marfin προκάλεσε σχόλια και στα social media με τις λέξεις «ντροπή» και «όνειδος» να κυριαρχούν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ