Σοκάρει η Παγώνη: Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου η χθεσινή στο «Γεννηματάς» – Πάμε για 10.000 κρούσματα άμεσα

Σοκάρει η Παγώνη: Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου η χθεσινή στο «Γεννηματάς» – Πάμε για 10.000 κρούσματα άμεσα

«Ποια Χριστούγεννα; Ο καθένας να προσπαθήσει να διαφυλάξει την οικογένειά του για να μη βρεθεί σε ράντζο» είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Είχαμε μια νύχτα, μια πάρα πολύ δύσκολη η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου πήραμε ράντζα δανεικά από τη Σωτηρία» δήλωσε η πρόεδρος ττων νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη, προσθέτοντας πως «από τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας πάει το πράγμα για 10.000 κρούσματα αυτή την εβδομάδα».

«Ποια Χριστούγεννα; Ο καθένας να προσπαθήσει να διαφυλάξει την οικογένειά του, να πάρει μέτρα προστασίας για να μη βρεθεί σε ράντζο».

«Οι Πορτογάλοι είναι πιο έξυπνοι από εμάς; Οι Ιταλοί είναι πιο έξυπνοι από εμάς; Αυτό δεν το δέχομαι» σημείωσε για τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού σε αυτές τις χώρες. «Αν δεν εμβολιαστούμε να πάμε 80% plus δεν πρόκειται να γίνει τίποτε» ξεκαθάρισε.

Αναφερόμενη στην δραματική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία είπε πως «έχει γεμίσει το νοσοκομείο Γεννηματάς από περιστατικά non COVID, ενώ για τα COVID κλείσαμε κλινικές non COVID για να μπουν μέσα. Τώρα είναι η σειρά της Αττικής, μετά τη Θεσσαλονίκη. Τους έχουμε ξεπεράσει».

«Είναι τραγικές οι στιγμές από χθες το βράδυ δεν έχει τελειώσει ακόμα η εφημερία δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι το μεσημέρι είναι φοβερό πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. Ξέρεις, συνέχισε τι σημαίνει να δανείζεσαι ράντζα από το διπλανό νοσοκομείο; Το προσωπικό είναι το ίδιο συν αυτούς που έχουν συνταξιοδοτηθεί… Αυτοί θα αντιμετωπίσουν αυτά που αντιμετωπίζουν συν όλα αυτά», είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τονίζοντας ότι μπήκαν ράντζα για ασθενείς με Covid ακόμα και στην οφθαλμολογική κλινική.

«Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει μέχρι τέλους Νοέμβρη είναι τόσο πιεστική η κατάσταση και τα χειρότερα βέβαια είναι μπροστά μας δεν το συζητάμε. Όταν φτάσει σε ένα σημειο να γεμίσει το νοσοκομείο με ράντζα που σημαίνει ότι δε θα μπορέσει να διαχειριστεί όλους τους αρρώστους γιατί είναι πάρα πολλοί, ένα προσωπικό πιεσμένο και κουρασμένο που δεν έχει πάρει άδειες γιατί υπάρχει αναστολή αδειών, καταλαβαίνετε ότι από δω και πέρα τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ γιατί μπαίνει ο χειμώνας και ήδη ξεκίνησαν οι ιώσεις» προειδοποίησε.

«Χρειάζεται καθολικός εμβολιασμός. ΤΑ COVID που μπήκαν στο Γεννηματάς είναι ηλικίας 28 – 45. Ήταν ανεμβολίαστοι οι περισσότεροι, βαριές περιπτώσεις ειδικά παχύσαρκοι με υποκείμενα σωληνώθηκαν. Και τα non COVID βαριά περιστατικά».

«Βλέπουμε αποτέλεσμα του συνωστισμού των προηγούμενων ημερών είναι ένας αριθμός και από εκεί» σχολίασε για την έκρηξη των κρουσμάτων και τις παρελάσεις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS