Σοκ-Συμμορίες ανηλίκων: Στο φως της δημοσιότητας οι απίστευτοι διαδικτυακοί διάλογοι - Οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα

Σοκ-Συμμορίες ανηλίκων: Στο φως της δημοσιότητας οι απίστευτοι διαδικτυακοί διάλογοι - Οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα

Πρόκειται για ανήλικους μόλις 14 χρονών που σπέρνουν τον τρόμο και τον πανικό λαμβάνοντας μέρος σε αιματηρές συμπλοκές, κλοπές, ληστείες θέλοντας να αποδείξουν πως «υπερισχύουν».

Σύμφωνα με την αστυνομία «οι συμμορίες των ανηλίκων λειτουργούν όπως οργανώσεις του κοινού ποινικού, στρατολογώντας άλλους ανήλικους για να μεγαλώσουν τις ομάδες τους».

Την ίδια ώρα, παρατηρείται πως δεν έχουν αυξηθεί τόσο τα περιστατικά όσο η βία που χρησιμοποιούν. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι και η συμμορία των ανήλικων «Hooligans Κολωνού».

Ενώπιον της ανακρίτριας

Σήμερα αναμένεται να βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας και να απολογηθούν τα μέλη της συμμορίας που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών.
Παράλληλα, προκαλούν ανατριχίλα οι διάλογοι μεταξύ των μελών της συμμορίας σε διαδικτυακή ομάδα.

Οι διάλογοι σοκ

Το φως της δημοσιότητας είδαν μερικοί απ’ τους διαλόγους της συμμορίας που προκαλούν σοκ με χαρακτηριστικότερη όλων τη συνομιλία πριν την επίθεση με μαχαίρι σε μαθητή των ΕΠΑΛ.

«Ακούτε»
«Ετοιμαστείτε. Ξεκινάει πόλεμος»
«Θα τους γαμ…ω»
«Θα τους γαμ…ε»
«Εγώ να δεις τι θα τους κάνω μόλις τους πιάσω»
«Πες ονόματα»

kolonos 1
Σε αυτή τη συνομιλία μάλιστα έδωσαν και συγκεκριμένα ονόματα ανάμεσα στα οποία ήταν και του 16χρονου που μαχαιρώθηκε και κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Σε άλλη ομαδική, ένα από τα μέλη αναζητά σιδερογροθιά.

«Που θα βρω σιδερογροθιά; Ξέρεις;»
«Έχω εγώ»
«Ευχ. Έχεις φώτο;»
«Θέλω μία οπωσδήποτε»
«Ναι ρε»
kolonos 2

Δεν δίσταζαν μάλιστα να μιλούν με «περηφάνια» για τα ….»κατορθώματα» τους.

«Καλά με τέτοιο νοκ-αουτ που τον έβγαλε τον άλλον ο…»
«Χαχαχα»
«Θα φοβάται να βγαίνει βόλτα»
«Βγάζει και νοκ-ουτ η μπαλαρίνα»

Όταν μαχαίρωσαν τον 16χρονο στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών, τα μέλη της συμμορίας θορυβήθηκαν, αντιλαμβανόμενα ότι η Αστυνομία θα εντείνει τις έρευνες για τη σύλληψή τους.

«Η μάνα μου μου το είπε»
«Γαμ…»
«Θα σκάσουν μπάτσοι από αύριο»

Ωστόσο φαίνεται να είχαν στο μυαλό τους ότι μπορεί να πέσουν στα χέρια των αστυνομικών και γι' αυτό σε άλλη συνομιλία, ένα από τα μέλη καλεί τους υπόλοιπους να σβήσουν ό,τι έχουν στα κινητά τους από βίντεο και φωτογραφίες. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα τα κρατούσε μόνο εκείνος στον υπολογιστή του.
kolonos 3
Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς υπάρχουν και άλλοι ανήλικοι που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη συμμορία, τα στοιχεία κάποιων από αυτούς έχει ήδη ταυτοποίησει η ΕΛ.ΑΣ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ