Σκότωσαν με ψαροντούφεκο τη διάσημη φώκια -μασκότ της Αλοννήσου: Κινητοποίηση για να βρεθεί ο δράστης [σκληρή εικόνα]

Σκότωσαν με ψαροντούφεκο τη διάσημη φώκια -μασκότ της Αλοννήσου: Κινητοποίηση για να βρεθεί ο δράστης [σκληρή εικόνα]

Δολοφονημένος, έχοντας κατάσαρκα μία βέργα από ψαροντούφεκο βρέθηκε το Σάββατο ο «Κωστής», η διάσημη φώκια - μασκότ της Αλοννήσου, ο οποίος είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός από μικρούς και μεγάλους για την κοινωνικότητά του. Ενώ, στην περιοχή ήδη έχει γίνει κινητοποίηση για τον εντοπισμό του δράστη.

Όπως αναφέρει η Οργάνωση MoM: «Δυστυχώς για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι η ανθρώπινη κακία και βλακεία δεν έχει όρια. H νεαρή αρσενική φώκια «Κωστής» (μασκότ της Αλόννησου τους τελευταίους μήνες) είναι νεκρή από ανθρώπινο χέρι».

Και συνεχίζει: «Το αθώο και ανυποψίαστο ζώο, όπως διαπιστώσαμε, χτυπήθηκε επί τούτου με ψαροντούφεκο που έφερε καμάκι μεγάλου διαμετρήματος για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Το γεγονός έχει λυπήσει βαθύτατα και αγανακτήσει όχι μόνο τους ανθρώπους της MOm αλλά και όλους τους ευαισθητοποιημένους κατοίκους και επισκέπτες της Αλόννησου που είχαν την τύχη να θαυμάσουν τον «Κωστή».

Η Οργάνωση υπογραμμίζει ότι αυτός που προέβη στην αποτρόπαια πράξη προφανώς δεν έχει το ελάχιστο θάρρος να εμφανιστεί και να αναλάβει την ευθύνη της ανοησίας του.

Προσοχή ακολουθεί σκληρή εικόνα:

fokia kostas.jpg

Φωτογραφία: E. Tounta/Mom

Και επισημαίνει: «Για αυτό και καθώς η συγκεκριμένη πράξη εκτός από ανήθικη είναι και κακουργηματική, καλούμε:

Τις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν άμεσα δράση ώστε να βρεθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι ένοχοι.

Όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με το συγκεκριμένο αποτρόπαιο γεγονός να το γνωστοποιήσει άμεσα στις λιμενικές αρχές».

Ενώ, η MOm προχωράει από την πλευρά της σε κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS