Ομολογία πιλότου: «Η Καρολάιν με έδιωξε από το κρεβάτι και την έπνιξα με μια μπλούζα»

Ομολογία πιλότου: «Η Καρολάιν με έδιωξε από το κρεβάτι και την έπνιξα με μια μπλούζα»

Σοκαριστικά είναι τα όσα ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος για το πώς σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά. Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος, μετά από 5ωρη ανάκριση στη ΓΑΔA, έσπασε και ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

 

«Με έδιωξε από το κρεβάτι εκείνο το βράδυ»

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, αποδίδει την πράξη του σε βρασμό ψυχής μετά από τσακωμό που είχαν με την Καρολάιν Κράουτς. Οπως υποστήριξε, εκείνο το βράδυ τον έδιωξε από το κρεβάτι για μια ακόμη φορά. Ισχυρίστηκε δε ότι η Καρολάιν άφησε με δύναμη -σχεδόν πέταξε - το μωρό μέσα στην κούνια του, γεγονός που τον εκνεύρισε και τον οδήγησε στο έγκλημα.

Με μια μπλούζα της έφραξε στόμα και μύτη

Συνεχίζοντας την φρικιαστική περιγραφή του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του και με μια μπλούζα της έκλεισε το στόμα και τη μύτη προκαλώντας τον θάνατό της από ασφυξία.

Στη συνέχεια σκηνοθέτησε τα πάντα, όλα τα στοιχεία της δήθεν ληστείας -μέχρι και δέθηκε μόνος του για να αποσείσει τις υποψίες από επάνω του.

Ωστόσο, οι αντιφάσεις στις οποίες περιέπεσε και τα κενά μετά τα ευρήματα της ΕΛΑΣ από τα ψηφιακά πειστήρια, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν τις αρχές στην ενοχή του.

«Δεν ήταν ένα ανέφελο ζευγάρι. Η Καρολάιν ψαχνόταν να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί», ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Μάλιστα, η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που δείχνουν ότι την τελευταία βραδιά πριν από το στυγερό έγκλημα η Καρολάιν έψαχνε στο booking ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί τους.

Τα SMS που αντάλλασσαν το μοιραίο βράδυ -«Θα σε χωρίσω και θα φύγω με το παιδί»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να ανακτήσουν γραπτά μηνύματα SMS από το κινητό της Καρολάιν με τον σύζυγό της το βράδυ του φόνου, με ύφος που προσιδιάζει με προστριβή ανάμεσά τους.

Τα μηνύματα φέρεται να τα αντάλλασσαν τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας, την ώρα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατεγράφη από την κάμερα ασφαλείας στο ισόγειο του σπιτιού τους, με το μωρό αγκαλιά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται ανάμεσα στα ανακτηθέντα γραπτά μηνύματα να υπάρχει και απειλητικό SMS από την 20χρονη προς τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ότι θα τον χωρίσει και θα φύγει μαζί με το παιδί τους από το σπίτι, το ίδιο βράδυ του φόνου. Στοιχείο που -αν και εφόσον επιβεβαιωθεί- θα μπορούσε να συνιστά κίνητρο δολοφονίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Εις βάρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σχηματίζεται δικογραφία. Ο στυγερός καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, θα μεταφερθεί αύριο στα δικαστήρια όπου και πιθανότατα θα ζητήσει αναβολή για να ετοιμάσει την απολογία του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS