Σκόπελος: Τρόμος στις διακοπές για 25χρονη -Τη χτύπησε ο 27χρονος φίλος της

Σκόπελος: Τρόμος στις διακοπές για 25χρονη -Τη χτύπησε ο 27χρονος φίλος της

Ένας 27χρονος χτύπησε άσχημα την κοπέλα του κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Σκόπελο.

Στη σκόπελο βρέθηκε ένα ζευγάρι για να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης. Ωστόσο η 25χρονη κοπέλα δεν μπορούσε να φανταστεί το τι θα επακολουθούσε. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωινό η 25χρονη δεν είπε «καλημέρα» στον σύντροφό της. Εκείνος θύμωσε και συμπεριφερόταν άσχημα όλη τη μέρα.

Αργότερα επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους για να μεταβούν σε κοντινή παραλία. Τότε άρχισαν να καβγαδίζουν και η κοπέλα γύρισε με τα πόδια στο δωμάτιο που νοίκιαζαν. Λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκε ο 27χρονος σύντροφος της σε έξαλλη κατάσταση.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr 25χρονη ζήτησε χρήματα προκειμένου να επιστρέψει στο Βόλο και στη συνέχεια στο σπίτι της. Τότε ο 27χρονος την χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της, αλλά και σε έναν τοίχο του δωματίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω στα νεύρα του έσπασε και μια λάμπα.

Κλειδώθηκε στο μπάνιο η 27χρονη

Από τις φωνές του ζευγαριού ειδοποιήθηκε η αστυνομία που όταν έφτασε στο σημείο βρήκε την κοπέλα κλειδωμένη μέσα στο μπάνιο. Ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Παράλληλα αποφασίστηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης επί της αυτόφωρης διαδικασίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS