Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Αρτέμιδα - Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Αρτέμιδα - Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο

Μετά από από περίπου τρεις ώρες μάχης της Πυροσβεστικής με τις φλόγες, σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά στην Αρτέμιδα Αττικής σύμφωνα με τις Αρχές. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή.

Πριν από λίγο αποσύρθηκαν και τα εναέρια μέσα ενώ αποσοβήθηκε οποιοσδήποτε κίνδυνος.

Να σημειωθεί ότι η πυρκαγιά άρχισε στη Ραφήνα λίγο πριν από τις 13:30, κοντά στο σημείο που κατασκευάζεται το νέο Αθλητικό Παραολυμπιακό Κέντρο, στη διασταύρωση των οδών Αρίωνος και Αγίου Γεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξετάζει η Πυροσβεστική είναι ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάποιον πολίτη που έκαιγε ξερά χόρτα.


 

Σύλληψη κατοίκου στην Αρτέμιδα-“Έσπασε” τον αποκλεισμό της πυροσβεστικής

Εντωμεταξύ, υπήρξε σύλληψη ατόμου στην Αρτέμιδα. Οπως αναφέρει το irafina.gr κάτοικος της περιοχής, “έσπασε” τον αποκλεισμό που είχε επιβάλει η Πυροσβεστική ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην κατάσβεση της φωτιάς και εισήλθε εντός της οικίας του. Μάλιστα, παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών να βγει και να απομακρυνθεί από το σημείο καθώς υπήρχε κίνδυνος λόγω της φωτιάς, εκείνος αρνήθηκε. Μετά από λίγη ώρα ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα των Σπάτων. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ