Σάκης Αρναούτογλου: Σφοδρή η κακοκαιρία Ελπίς, πότε θα χιονίσει στην Αττική

Σάκης Αρναούτογλου: Σφοδρή η κακοκαιρία Ελπίς, πότε θα χιονίσει στην Αττική

Για την κακοκαιρία Ελπίς πολλά έχουν γραφτεί, με τους μετεωρολόγους να κάνουν προβλέψεις για πολύ χιόνι τις επόμενες ημέρες

Μέρα με την ημέρα θα υπάρχει σαφέστατα καλύτερη εικόνα για την πορεία της κακοκαιρίας και το πού ακριβώς θα πέσουν χιόνια. Οι μετεωρολόγοι ωστόσο συμφωνούην ότι η χιονόπτωση θα είναι σφοδρή, θα πλήξει και την Αττική και μάλιστα και τα πεδινά.

Ο Σάκης Αρναούτογλου το πρωί, σε ανάρτησή του στο Facebook έκανε τη δική του εκτίμηση για την πορεία της κακοκαιρίας και εκτιμώντας ότι χιόνι θα πέσει και στην Αττική και μάλιστα η χιονόπτωση θα είναι έντονη από τη νύχτα της Δευτέρας έως το μεσημέρι της Τρίτης.

Εγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου στο Facebook για την κακοκαιρία Ελπίς

Kαλη σας ημέρα φίλες και φίλοι!
Και τα τελευταία στοιχεία λοιπόν δείχνουν ότι οι χιονιοπτωσεις που θα εκδηλώνονται την Κυριακή στο Αιγαίο να γίνονται μάλιστα κατά τόπους ακόμα πιο έντονες κατά τη διάρκεια της Δευτέρας αλλά και να επηρεάζουν κυρίως μετά το μεσημερι και αρκετές ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής όπου εδώ οι πιο πυκνές χιονοπτώσεις θα πρέπει να σημειωθουν κυρίως κατά τη διαρκεια της νύχτας της Δευτέρας μέχρι και τις πρωινές- προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης!
Οσοι από εσάς είναι να ταξιδέψετε στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας προς το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά να γνωρίζετε ότι οι χιονοπτώσεις κατά τόπους εκεί θα είναι πυκνές και η ορατότητα πολύ περιορισμένη σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους (χιονοθύελλα) !
Οσον αφορά στην Εύβοια τα πράγματα δείχνουν ακόμα πιο δύσκολα καθώς το ύψος του χιονιού στα ανατολικά παράκτια αλλά και ορεινά τμήματα δεν αποκλείεται να ξεπεράσει και τα 40-50 εκατοστά συνοδεία πολύ ισχυρών ανέμων (χιονοθύελλα)!
Για ότι νεότερο στα 15λεπτα δελτία καιρου της ΕΡΤ στις 16:45 και 22:45 αλλα και στη σελίδα μου στο facebook
Mε εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS