Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε στα δικαστήρια νωρίς το πρωί - Νέος γύρος ερωτήσεων από τον Αλέξη Κούγια στον Ανδρέα Ηλιάδη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε στα δικαστήρια νωρίς το πρωί - Νέος γύρος ερωτήσεων από τον Αλέξη Κούγια στον Ανδρέα Ηλιάδη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε το πρωί της Τετάρτης 26/04 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο συνήγορος υπεράσπισής της Αλέξης Κούγιας, πρόκειται να προχωρήσει σε έναν νέο γύρο ερωτήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Αλέξης Κούγιας εξέτασε ως μάρτυρα τον Ανδρέα Ηλιάδη, τον επικεφαλής της εντατικής του παιδιατρικού τμήματος του νοσοκομείου στο Ρίο, όπου νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα.

Η διαδικασία ήταν άκρως επεισοδιακή, με τους τόνους να ανεβαίνουν και τον Αλέξη Κούγια για «βάλλει» εναντίον των θεραπόντων ιατρών.

Εντός της δικαστικής αίθουσας αναμένεται να βρεθούν και σήμερα ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, καθώς και η μητέρα, ο πατριός και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Χθες, είχε γίνει γνωστό ότι η σημερινή διαδικασία αναμένεται να συνεχιστεί με εξέταση από τον Αλέξη Κούγια του δρ. Ηλιάδη κι ενδεχομένως της παιδοκαρδιολόγου Αγγελική Καρατζά, εάν υπάρξει χρόνος.

Ωστόσο, η γιατρός έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο περίπου την ίδια ώρα με τον δρ. Ηλιάδη και είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν αισθάνεται καλά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ