Ρόδος: Έστησε ενέδρα και σκότωσε 30χρονη στη μέση του δρόμου μετά τον χωρισμό τους- Αυτοκτόνησε ο δράστης
Φωτογραφία: Dimokratiki

Ρόδος: Έστησε ενέδρα και σκότωσε 30χρονη στη μέση του δρόμου μετά τον χωρισμό τους- Αυτοκτόνησε ο δράστης

Σοκ στη Ρόδο μετά την ενέδρα θανάτου που έστησε έναν άνδρας στην πρώην φίλη του μετά τον χωρισμό τους. Λίγο μετά την δολοφονία της 30χρονης γυναίκας ο δράστης αυτοκτόνησε στο σπίτι του. Η κοπέλα ηλικίας περίπου 30 χρόνων, φιλόλογος δέχθηκε δυο πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό της!

Ο δράστης φέρεται να διέφυγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο που σύμφωνα με τις μαρτυρίες οδηγούσε συνεργός του. Λίγο αργότερα όμως, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην περιοχή της Κρεμαστής έχοντας στρέψει το όπλο στον εαυτό του. Κατά πληροφορίες η κοπέλα ήταν εκπαιδευτικός είχε προσωπική σχέση με τον δράστη την οποία φέρεται να διέκοψε περίπου πριν από έναν μήνα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το mega ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα πίσω του γράφοντας πως «χωρίς την καλή μου δεν αξίζει να ζω».

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Όταν έγινε γνωστή η ταυτότητα της κοπέλας ειδοποιήθηκαν οι γονείς της, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι στο σημείο του εγκλήματος θα αντίκριζαν την κόρη της νεκρή. Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με την αστυνομία, αλλά και την γειτονιά να προσπαθούν να αποτρέψουν τους γονείς της άτυχης κοπέλας να πλησιάσουν στο σημείο.

Ενέδρα θανάτου

Η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία, είχε μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας, πιθανότατα για να πάει στο σπίτι της που σύμφωνα με την «Ροδιακή» βρίσκεται σε παράλληλη οδό από το σημείο του εγκλήματος. Οι δράστες φέρονται ότι καραδοκούσαν μέσα στο δικό τους αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει σε απόσταση λίγων μέτρων. Μόλις την είδαν, ξεπάρκαραν, πέρασαν δίπλα της και ο συνοδηγός την πυροβόλησε εν ψυχρώ.

Αμέσως μετά, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η άγρια δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια κατοίκων της περιοχής που «πάγωσαν» όταν είδαν τι συνέβη. Ωστόσο, κάποιοι κατάφεραν να συγκρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορία του οχήματος της διαφυγής.

Στον τόπο του εγκλήματος έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας Ρόδου οι οποίοι βρήκαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο και ήδη ξεκίνησαν να παίρνουν καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες, ενώ αναζητούν και άτομα από το συγγενικό και εργασιακό περιβάλλον της δολοφονημένης γυναίκας. Η σορός της 30χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου θα γίνει νεκροτομή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS