Ρόδος: Επιχειρηματίας εστίασης κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό εργαζομένου -Τον έδειραν 10 άτομα

Ρόδος: Επιχειρηματίας εστίασης κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό εργαζομένου -Τον έδειραν 10 άτομα

Ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος, καταγγέλλει νέο περιστατικό ξυλοδαρμού εργαζομένου.

Λίγες ώρες μετά τις εικόνες ντροπής από beach bar της Ρόδου, νέα καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό εργαζόμενου από επιχειρηματία βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το βράδυ του Σαββάτου στην Παλιά πόλη της Ρόδου, νεαρός εργαζόμενος σε εστιατόριο, αρνήθηκε το αίτημα του διπλανού επιχειρηματία να πάει για να απασχοληθεί στη δική του επιχείρηση.

Τον ξυλοκόπησαν 10 άτομα

«Η άρνησή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να στείλει 10 περίπου άτομα τα οποία και ξυλοκόπησαν τον νεαρό στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο» αναφέρει ο κ. Εγγλέζος.

«Τη Δευτέρα ο εργαζόμενος και ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων και Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Θανάση Σταμούλη θα επισκεφθούν τον Εισαγγελέα για να καταθέσουν όλα τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει», καταλήγει ο κ. Εγγλέζος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ