Προσήχθη ο άνδρας που ταυτοποιήθηκε ως δολοφόνος της τρανς Κουβανής στον Αγιο Παντελεήμονα

Προσήχθη ο άνδρας που ταυτοποιήθηκε ως δολοφόνος της τρανς Κουβανής στον Αγιο Παντελεήμονα

Προσήχθη από την ΕΛΑΣ ο άνδρας που ταυτοποιήθηκε ως δολοφόνος της τρανς Κουβανής στον Αγιο Παντελεήμονα την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ταυτοποίησή του είχε γίνει εργαστηριακά και είχε ταυτοποιηθεί για τη δολοφονία της 45χρονης Αννας.

Ο προσαχθείς είναι 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρει σημάδια πάλης. Η προσαγωγή του έγινε πριν από τρεις ημέρες, ο ίδιος αρνείται τα πάντα λέγοντας «δεν ξέρω γιατί με έχετε εδώ» και την τελική απόφαση για το αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του θα την λάβει ο εισαγγελέας.

Η άγρια δολοφονία της τρανς Κουβανής Αννας στον Αγιο Παντελεήμονα

Υπενθυμίζεται πως η σορός της 46χρονης Αννας εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος στο ισόγειο διαμέρισμά της στην Αγιο Παντελεήμονα από την σπιτονοικοκυρά της η οποία δεν την έβρισκε, πήγε στο σπίτι, είδε το παράθυρο ανοικτό και μπήκε με το δικό της κλειδί μέσα για να βρεθεί μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Η άτυχη Αννα ήταν νεκρή σε μια λίμνη αίματος ενώ τα σημάδια σε όλο το σπίτι δείχνουν ότι προηγήθηκε σκληρή μάχη με τον δολοφόνο της. Ο δολοφόνος της κατάφερε πολλά χτυπήματα με ψαλίδι και δύο από αυτά στο λαιμό φαίνεται ότι στάθηκαν μοιραία.

Η αστυνομία είχε συλλέξει το όπλο του εγκλήματος και πλήθος άλλων στοιχείων από το σπίτι της Αννας, δαχτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό και κατάφερε να προχωρήσει σε εργαστηριακή ταυτοποίηση του δολοφόνου της.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι της Αννας δεν βρέθηκαν πολλά πράγματα τα οποία εικάζουν ότι τα πήρε μαζί του ο δολοφόνος, χωρίς να αποκλείουν ότι υπήρχε και κάποια οικονομική διαφορά μεταξύ τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ