fbpx

Ελενα Πολυχρονοπούλου: Για όλα φταίει ο σύντροφός μου, δεν πέταξα ναρκωτικά στην τουαλέτα -Ολη η απολογία της

Η 29χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι, Eλενα Πολυχρονοπούλου, που προφυλακίστηκε με τον σύντροφό της για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκαν στην κατοχή τους, στην απολογία ενώπιον της ανακρίτριας αρνήθηκε τη κατηγορία της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών και μίλησε για τις αναταράξεις στις σχέσεις του ζεύγους τον τελευταίο καιρό.

Παράλληλα, αρνήθηκε ότι η ίδια προσπάθησε να «ξεφορτωθεί» τα ναρκωτικά στην τουαλέτα του διαμερίσματος στο Παγκράτι και πως δε άργησε γι’ αυτό το λόγο να ανοίξει την πόρτα στους αστυνομικούς, αλλά επειδή ήθελε να ντυθεί: «Λόγω των οικιακών εργασιών ήμουν στο σπίτι με όλως ελαφρά περιβολή, ενώ κατά την άφιξη των αστυνομικών, βρισκόμουν στο μπάνιο για την ανάγκη μου οπότε δε χρειάστηκαν περισσότερο από ένα με δύο λεπτά το πολύ για να βγω από το μπάνιο να φορέσω πρόχειρα ένα ρούχο και να ανοίξω».

Προσπάθησε επίσης να δικαιολογήσει το χρηματικό ποσό των 5.050 ευρώ που βρέθηκε στο διαμέρισμα, λέγοντας ότι ήταν χρήματα από τα δώρα του επικείμενου γάμου της με τον 32χρονο κατηγορούμενο στης 15 Οκτωβρίου: «Τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα ήταν κάποια που την εργασία μου κάποια από δώρα προ γάμου και κάποια από δώρα -βοήθειες από τις οικογένειές μας για να αντιμετωπίσουμε τα έξοδα του γάμου. Δυστυχώς ούσα ερωτευμένη και ζώντας τις ημέρες της παραμονής του γάμου μου ανατράπηκε ο κόσμος μου και συντετριμμένη κινδυνεύω να καταστραφεί η ζωή μου και η ζωή της οικογένειάς μου επειδή εμπιστεύτηκα το λάθος άνθρωπο όπως αποδείχθηκε.»


Το γνωστό μοντέλο, αν και ετοιμαζόταν να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας υποστήριξε ότι συχνά είχε προστριβές με τον 32χρονο, λόγω της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά. «Το σύννεφο που πάντοτε σκέπαζε τη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη του δεσμού μας κατάλαβα ότι εκείνος έκανε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης όπως ομολόγησε. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν προσπαθήσω να απομακρυνθώ από εκείνον καθώς εγώ όχι μόνο δεν είχα ποτέ μου σχέση με ουσίες, αλλά ούτε κάπνιζα ούτε έπινα.

Δυστυχώς για μένα όπως σήμερα αποδεικνύεται, πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις του ότι μαζί μου θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και συνεχίσαμε να είμαστε μαζί, με σημαντικά όμως διαστήματα ενδιάμεσων χωρισμών καθώς ξανά και ξανά διαπίστωνα μεμονωμένα περιστατικά χρήσης εκ μέρους του που έκαμψαν την εμπιστοσύνη μου.»

«Η απάντησή μου στην πρόταση γάμου του, ήταν η καταστροφή μου»
Η απολογία της κάποια στιγμή κινήθηκε σε πιο προσωπικούς τόνους και εξήγησε στην ανακρίτρια πώς πήρε την απόφαση να δεχθεί την πρόταση γάμου του συντρόφου της: «Ήμουν 29 ετών έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά τη δημιουργία μιας οικογένειας και έπρεπε και εκείνος να λάβει με τη σειρά του απόφαση αν ήταν διατεθειμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν. Μου έκανε πρόταση γάμου στα Κουφονήσια.

Τον περασμένο Αύγουστο η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η δική μου απάντηση στην πρότασή του θα ήταν και η καταστροφή μου. Έτσι, βρίσκομαι σήμερα εδώ με αποκλειστική ευθύνη του συγκατηγορουμένου μου.

Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου πιστεύοντας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του συντρόφου μου για κοινή ζωή δημιουργία οικογένειας και παιδιών τυφλωμένη από τον έρωτα νιώθω σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου και συν τοις άλλοις αντιμετωπίζω και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου».

 Copyright © 2014 - 2022 YSTEROGRAFO NEWS