Πολυτεχνειούπολη: Με όπλο στο χέρι πόζαρε σε φωτογραφίες η δόκιμη αστυνομικός - Πώς βοηθούσε το κύκλωμα

Πολυτεχνειούπολη: Με όπλο στο χέρι πόζαρε σε φωτογραφίες η δόκιμη αστυνομικός - Πώς βοηθούσε το κύκλωμα

Στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, που έλαβε χώρα χθες στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, συνελήφθη και μια δόκιμη αστυνομικός.

Η δόκιμη αστυνομικός συνεργαζόταν με τον 30χρονο σεσημασμένο κακοποιό, ο οποίος πυροβολήθηκε από ανθυπαστυνόμο κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης και τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Η δόκιμη αστυνομικός συνελήφθη, ενώ σε προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, η γυναίκα είχε πληροφορηθεί για τις δυνάμεις πού θα επιχειρούσαν και ενημέρωσε την ομάδα των κακοποιών.

Η κοπέλα, που υπηρετούσε στο ΑΤ Ζωγράφου και είχε πρόσβαση στην γραμματεία του τμήματος, φέρεται να βοηθούσε το κύκλωμα με όπλα και ναρκωτικά που είχε στηθεί εντός της πανεπιστημιούπολης, λειτουργώντας ως πληροφοριοδότης.

Μάλιστα, ο ΣΚΑΪ έφερε στη δημοσιότητα σήμερα φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η δόκιμη αστυνομικός εντός του χώρου της φοιτητικής εστίας να ποζάρει παρέα με δύο άλλα άτομα, κρατώντας ένα πιστόλι στο χέρι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ