Ποιοι χώροι θα μπορούν να λειτουργούν με 100% πληρότητα -Μόνο για εμβολιασμένους

Ποιοι χώροι θα μπορούν να λειτουργούν με 100% πληρότητα -Μόνο για εμβολιασμένους

Ορισμένες επιχειρήσεις μπορούν να λειτουργούν με 100% πληρότητα αν απευθύνονται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες από κορωνοϊό.

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, κάνουν δύσκολη τη ζωή των ανεμβολίαστων πολιτών. Παράλληλα όμως δίνουν ανάσα σε ορισμένες επιχειρήσεις που θα έχουν την επιλογή να λειτουργήσουν με πληρότητα 100%.

Μια τέτοια περίπτωση είναι τα γυμναστήρια. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, οι επιχειρήσεις θα μπορούν να ζητούν υποχρεωτικότητα εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης. Σε περίπτωση που ακολουθήσουν αυτό τον δρόμο, τότε μπορούν να λειτουργήσουν με πλήρη χωρητικότητα.

Το ίδιο ισχύει και στους χώρους του πολιτισμού, όπως θέατρα, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κινηματογράφους. Αν έχουν επιλέξει να είναι μόνο για εμβολιασμένους και όσους έχουν νοσήσει, τότε θα μπορούν να λειτουργούν στο 100% της χωρητικότητάς τους.

Τέλος, οι κλειστοί χώροι της εστίασης (καφέ, μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες, κλαμπ και κέντρα διασκέδασης) θα λειτουργούν αποκλειστικά για εμβολιασμένους και όσους έχουν νοσήσει από κορωνοϊό. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις θα γίνεται έλεγχος του πιστοποιητικού και ταυτοποίηση μέσω της εφαρμογής Covid Free App

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ